20 ezer forint zsebpénz sok havonta egy 16 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Ruhákat,iskolai büfét,hétvégi bulikat,stb ebből fizetné.2016. jan. 5. 18:10
2/46 anonim válasza:
Én nem adnék ennyit
miért nem vállal munkát?
3/46 anonim válasza:
Attól függ, ha egybe odaadod neki, akk lehet,h nem tart ki nála egy hónapig. De amúgy nem. Bár én inkább adnék neki kevesebbet, ruhákra pedig külön.
4/46 anonim válasza:
Én is, mint a 3-mas, csak szórakozásra adnék. Ruha külön. Sőt, iskolai büfé minden napos? Én azért néha csomagolnék neki otthonról.
5/46 anonim válasza:
Nem baj, ha megtanul gazdálkodni, és a zsebpénzből magának fizeti a ruhákat. Úgy legalább megismeri a pénz értékét és vélhetően spórolni fog.
6/46 anonim válasza:
Én ruhákat vennék neki, amikor szükséges, azért az nem biztos, hogy havi szintű dolog.
Ezen kívül a havi 20 ezer nem sok, szerintem pont jó, ha a pénztárcátok engedi.
7/46 anonim válasza:
Haha, 16 évesnek az anyja venné a ruhát?
8/46 anonim válasza:
Nem konkrétan értettem, hogy az anya menjen el és vegye meg, hanem amikor ruha kell, akkor odaadja rá a pénzt, vagy elmennek vásárolni. Nem szó szerint kell mindent venni.
9/46 anonim válasza:
Mi a baj azzal ha az anyja veszi neki a ruhákat?
10/46 anonim válasza:
Ha betudod osztani és nem költöd el az első nap akkor nem .Én a helyedben tennék el a következő hónapra is mert gondolom nem költesz minden hónapban 20 ezret.De jó módszer h megtanulj spórolni mert ha elköltöd első nap akkor több nincs abban a hónapban.De én sem adnék ennyit a gyerekemnek hanem a jegyei alapján kapna zsebpénzt vagy hazimunkáért vagy mindig amire kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!