Szerintetek sok pénz kapok?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és sokan mondták hogy nagyon sok pénzt kapok.Szerintetek?
30.000FT/Hó
2015. jún. 21. 20:44
1/38 A kérdező kommentje:
pénzt* (Telefon)
2015. jún. 21. 20:45
2/38 Kosbor24 válasza:
Szerintem is nagyon sok pénzt kapsz.
Én évente sem kapok ennyit.
3/38 anonim válasza:
Attól függ, mire kapod. Csak úgy zsebpénznek, vagy van, amit te fizetsz ebből? (telefon, bérlet, sport stb.)
4/38 anonim válasza:
Én kb 15-16 éves koromtól mikor már úgy eljártam ide oda, akkor kaptam mittomén a héttvégére 1-2ezer Ft-ot...
6/38 anonim válasza:
Örülj neki és élvezd, ne hencegj vele. D:
7/38 anonim válasza:
És mit csinálsz ezzel a pénzzel? Mert ha elvered mindenfélére, akkor nagyon szomorú, és egyáltalán nem érdemled meg. Viszont ha beosztod, gyűjtögeted nagyobb értékű, hasznos dolgokra, az dicséretre méltó. Egyébként szerintem ennyi idősen egyáltalán nem kellene ilyen sok pénzt adni havonta, de ha a szüleid megtehetik, irigylem őket :)
8/38 anonim válasza:
Én ennyi pénzért kb 19 órát dolgozok...
9/38 anonim válasza:
Én diákmunkán egyetem mellett 50 óra alatt keresek ennyit... :)
10/38 anonim válasza:
Igen, sokat, én a gyerekeimnek havi 10-et adtam és ebben a bérlet ára is benne volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!