Igen sok. Valaki 23.000 Ft-ot kap egész hónapra megélni. Mondjuk az a másik véglet, de ez csak úgy zsebpénznek akkor is nagyon sok.
2015. jún. 21. 21:48
25/38 anonim válasza:
Nekem a keresetem kevesebb volt 18 évesen.
2015. jún. 21. 21:53
26/38 anonim válasza:
Igen, nem értem egy 13 évesnek mi szüksége van ennyi pénzre.
2015. jún. 21. 22:14
27/38 anonim válasza:
Kamu kerdes!ugyan mar melyk az a szulo aki egy 13 eves kislanynak 30.e.zsebpenzt ad ebbe a mai vilagban?? Tehetos szulok szmlara teszik a gyerekeknek.es.nem pedig zsebpenznek!! Sztem.itt a kerdezo csak arra kivancsi hogy sok.lenne e ha enny zsebpenzt kapna!!
2015. jún. 21. 22:37
28/38 anonim válasza:
Próbáld félretenni a 2/3-át, jól fog jönni még az egyetemi évek alatt. Amúgy igen, sok pénzt kapsz a szükségleteidhez képest.
2015. jún. 21. 22:39
29/38 anonim válasza:
Fenéket sok. 3 nap elmegy kajára.
Szerintem tök jól csinálják, mert így megtanulsz bánni a pénzzel, és megérzed azt, hogy mindennek ára van.
Gondolom ruhát magadnak veszel pl, és ami kell az iskolába azt is.
2015. jún. 21. 23:31
30/38 anonim válasza:
Attól függ. Én 50 Ft-ot kaptam 5-ért, 100 Ft-ot fizettem a karóért. Én nem kaptam zsebpénzt, nem is engedhette volna meg apukám magának. Én ha adnék, kb. 5-10.000 Ft-ot gondolnék reálisnak. S6-os.... Minek neked olyan?
Ettől függetlenül, ha a szüleid megengedhetik maguknak, az ő dolguk, csak azt nem értem, másoknak miért kell elmondani, hogy mennyi zsebpénzt kapsz....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!