Szerintetek sok pénz kapok?
13 éves vagyok és sokan mondták hogy nagyon sok pénzt kapok.Szerintetek?
30.000FT/Hó
Én nem hencegek vele!
Zsebpénz gyanánt kapom de cserébe megpróbálok nagyon jól tanulni és segítek otthon is mindenbe amibe tudok.És nem hülyeségekre költöm el.
Attól függ, hogy mire kapod. Ha ebből kell magadnak fizetni a bérletet, osztálypénzt, telefonszámlát stb. akkor nem sok, bár nekem sosem adtak így pénzt de ha összeadnám, hogy ezek a kiadások mennyire jönnek ki, az én szüleim is 20 ezret költöttek ilyenekre.
Ha viszont csak úgy kapod elköltésre (amit nem hinnék) akkor soknak találom. Egy 13 éves gyereknek nincs szüksége ennyi pénzre, otthon eszik, otthon lakik, használ mindent, szóval egy zsebpénznek ennél jóval kevesebbnek is elégnek kell lennie. Ilyen esetben én nem adnám oda, ha megtehetném hogy havonta ennyit adjak csak úgy akkor inkább egy számlán gyűjteném a gyereknek.
És anyának nyáron szoktam segíteni néha munkába is.
Meg a kertbe.
Relatív, hogy kinek mi a sok. Nekem sok, mert nekem 13 évesen havi 3000Ft volt a zsebpénzem. 30 ezret akkor kaptam egy hónapra, amikor már egyetemre jártam és nem laktam otthon. De ha a te szüleidnek nem gond ennyi zsebpénzt adni neked, akkor oké.
Mondjuk nem tudom, hogy kapod, de én tuti nem a kezedbe adnám, hanem bankszámlán tartanám neked, hogy megmaradjon nagyobb korodra.
Igen, ez sok pénznek számít "csak úgy" zsebpénznek.
De a szüleid dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!