Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya nagyon fura volt! Vagy...

Anya nagyon fura volt! Vagy ez véletlen és nem is gondolja úgy? Kapok ösztöndijat: 12000 ft és 3000ft étkezési csekk! A pénz az enyém a csekket oda adom!

Figyelt kérdés

Na mikor megkaptam bementünk a boltba és elkezdet minden féle dolgot mutogatni hogy ez is milyen jó meg az is!Ez eddig sosem fordult elő!

Ha vennék is neki valamit nem mindegyiket na meg ezek drágák hanem 1 et!Szeretem de ez rosszul esett mert olyan sugallatot éreztem mintha mondaná vegyem meg!

2010. máj. 18. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Szard már le, nem neked kell megvenned ami neki megtetszik, nem te vagy az ő anyja, hanem fordítva, az ösztöndíjad meg a tiéd, te dolgoztál meg érte. Költse csak azt, amiért ő dolgozott meg.
2010. máj. 18. 19:58
 2/8 anonim válasza:
88%

Öööh, azért első ez így kissé bunkóság... Nem azt mondom, elhiszem, hogy rosszul esett... De egy dologgal azért nyugodtan meglephetnéd:S

Értem, hogy te dolgoztál meg érte... De szerintem ő éveken át azért dolgozott, hogy Neked jó legyen... és még fog is...

2010. máj. 18. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mikor kiskorodban mutogattál erre-arra a dologra ő is megvette neked.nekem ha volt/van egy kis plusz pénzem mindig vettem/veszek anyunak is valamit, mert ő is sokmindent megvett nekem kiskoromban.
2010. máj. 18. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Előzőnek.

Amiért az anyuka megdolgozott azt költi is. Többek között gyermeke tanittatására, ami nem kis pénzbe kerül. Miért gondolják a mai fiatalok azt, hogy a szülőknek kötelessége gyermekük minden kivánságát teljesiteni, és ezért nekik cserében semmit nem kell nyújtaniuk.

Kérdezőnek:

Szerintem félre értetted. Nem hiszem hogy igy akarna ajándékot kicsikarni belőled édesanyád.

2010. máj. 18. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Bocsi. Közben több válasz is jött. Az elsőnek szántam én is a mondandóm.
2010. máj. 18. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem inkább azt hiszed, hogy olyat akar? Máskor nem mutogatott neked dogokat a kirakatban eddig? Én szoktam erre arra mondani mennyire jó, de nem hiszem, hogy bármelyik barátnőm azt hinné, hogy azt akarom megvegyék.
2010. máj. 18. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom, Te ugy érzed, hogy ami otthon van az közös, de a tied csak a tied.
2010. máj. 18. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem közeledik esetleg születésnapja, vagy valami más "ajándékozási alkalom" esetleg? Mert akkor lehet, hogy ahhoz akart ötletet adni - vagy egyszerüen - hátsó gondolatok nélkül - látott pár dolgot, ami tetszett neki.
2010. máj. 18. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!