Havi 50 ezer forint zsebpénz kevés egy 14 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 09:54
1/53 A kérdező kommentje:
Csak mert az unokatesóm ennyit kap és kevés neki. Az osztálytársának többet adnak. (Nem vidéki gyerekekről beszélnünk, budaörsi tehetős családról.)
2015. okt. 4. 09:56
3/53 anonim válasza:
Szerintem sok,a fele is elég lenne.
5/53 anonim válasza:
Minek egy 14 éves gyereknek annyi pénz?
6/53 anonim válasza:
Egy darab vasat sem adnék. Nem dolgozott meg érte egy percet sem addig meg ne keveselje a kapott pénzt. Mások egy hónapot vegigdolgoznak ennyi pénzért, a helyébe befognam a számat és örülnék.
7/53 anonim válasza:
19 éves koromig nem is láttam egyszerre ennyi pénzt.
8/53 anonim válasza:
Normális?! Minek kap ennyit? Én 15 vagyok,sosem kaptam zsebpénzt havonta,főleg nem ennyit... Szánalmas
9/53 anonim válasza:
Én biztos nem adnék akkora gyereknek annyi zsebpénzt. Max 10 ezer forintot. De még azon is elgondolkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!