Havi 50 ezer forint zsebpénz kevés egy 14 éves fiúnak?
"Áruljátok már el miért olyan sok az az 50.000! Ha a gyerek önellátó? "
Ne legyél már ostoba. Egy 14 éves gyerek nem a zsebpénzéből vesz nagykabátot, meg menzát fizeti be! El elbaszni kell baromságokra.
25-ös!
"Áruljátok már el miért olyan sok az az 50.000! Ha a gyerek önellátó?"
14 éves gyerek hogyan lenne önellátó?
"Ruha = 10.000 Ft (kb. 1 télikabát)"
Mert minden hónapban vesz magának egy télikabátot, vagy mi? Én három éves járok ugyanabba, amíg nem megy tönkre, nem kell új. Ilyen egyszerű
"Kozmetikum = 6.000 Ft (kb. tusfürdő, sampon)"
Egy tusfürdő max. 2000 ft, de az már nagyon "márkás", szóval sokat is mondtam...
"Könyv = 10.000 Ft (kb. 3 darab)"
Valóban ennyi, de még mindig ott van a könyvtár.
"Mozijegy = 10.000 Ft (kb. 2 darab)"
Egy mozijegy nálunk 1190 ft, ha diákot kérsz. A különbség az, hogy én nem havonta megyek kétszer, hanem félévente.
"Színházjegy = 5.000 Ft (1 alkalom)"
Valóban ennyi, de ha már minden hónapban megy a csemete, akkor igazán vehetne egy bérlete és az jobban megéri neki. Ha jól tudom 15-20 ezer forint lehet
"Édesség: 2.000 Ft (kb.8 tábla csoki)"
8 tábla csoki, ennél azért többe kerül, de legyen.
"Videójáték = 7.000 Ft (1 darab)"
Minek neki minden hónapban új videójáték?
"Menzapénz = 6.000 Ft (1 havi)"
Ebbe nem tudok belekötni
"Bérlet = hát ezt nem tudom mennyi"
Az enyém 1250 Ft
"Különóra = 10.000 Ft"
Matektanárom 1500 forintot kér heti egy alkalomra, ha a gyerek esetleg többször menne, akkor is simán kijönne 5000 forintból.
"Ez kb. 65.000 Ft, simán lehet kevés neki ez az 50.000.
És nehogy idejöjjenek nekem a gyerekeiken spóroló szülők, hogy "minek ennyi b_romság neki", mert abszolút nem sok, hogy vesz ruhát, kozmetikumot, 3 könyvet kiolvas, 2-szer elmegy moziba, 1-szer elmegy színházba, vesz magának egy kis édességet, busszal megy haza, az iskolában eszik, vesz magának 1 játékot szórakozásra, és szerencsétlennek nem megy a matek, ezért különórára is fizet. Így gyakorlatilag mindene megvan."
Hát, nekem is mindenem meg van, úgy érzem. És bele is szólhatok, mert nem vagyok szülő. De te biztosan jobban tudod. A gyerek meg majd nem tudom mit fog csinálni, ha ki kerül a nagybetűs ÉLETBE, és rájön, hogy mindennek ára van. Én havonta kapok 10 ezret és egyáltalán nem nyafogok, hogy kevés lenne.
Üdv: egy 16 éves.
"Áruljátok már el miért olyan sok az az 50.000! Ha a gyerek önellátó?
Tisztában vagy-e az önellátó fogalmával? Mert szerintem nem!
Ruha = 10.000 Ft (kb. 1 télikabát)
Kozmetikum = 6.000 Ft (kb. tusfürdő, sampon)
Könyv = 10.000 Ft (kb. 3 darab)
Édesség: 2.000 Ft (kb.8 tábla csoki)
Ezeket mind megveszik a szülők az aktuális bevásárlás alkalmával.
Mozijegy = 10.000 Ft (kb. 2 darab)
Melyik mozi az,ahol ennyibe kerül két db jegy????
Színházjegy = 5.000 Ft (1 alkalom)
Videójáték = 7.000 Ft (1 darab)
Ez kötelező minden 14 évesnek???
Menzapénz = 6.000 Ft (1 havi)
ezt is kifizeti anyu-apu, nem a zsebpénzből fogja a drága gyermek!
Bérlet = hát ezt nem tudom mennyi
Különóra = 10.000 Ft "
Sok! 50 ezer, ne röhögtess már!
Én 22 évesen hétvégén 20 óráztam 38 ezer forintért az egyetem mellett! Ez a kis gyökér meg csak elfingja magát és emelik a zsebpénzét??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!