Havi 50 ezer forint zsebpénz kevés egy 14 éves fiúnak?
Kevés??? Inkább túl sok!
Én főállásban keresek meg havi 70 ezret és abból élek. Egy 14 éves gyerek otthon él, szülei fizetik a rezsit, kaját, ruhát kap tőlük ingyen, minek kéne neki még azon belül 50 ezer forint?
szerintem hasznosabb lenne inkább lekötni neki a pénzt,amit később lakásra vagy tanulmányokra fordíthat.
mert felteszem semmi maradandót nem szokott belőle venni + véleményem szerint nem tanulja meg a pénz értékét így.
de persze nem sajnálom tőle,felőlem egy milliót is kaphat,attól még jól alszom
És mit vesz belőle? Mert ha ebből a pénzből vesz ruhát (már láttam olyat, hogy a gyerek ezt a saját pénzéből fizeti), kozmetikumot (amisszintén létszükséglet), mozijegyet, könyvet, videójátékot, édességet, színházjegyet, akkor lehet kevés neki.
N
16 éves vagyok és havonta kapok 10 ezret.
Nem kevés, hanem nagyon sok. Ha még nem is tetszik neki, akkor nem pénz kéne neki, hanem egy pofon. Jó nagy. Látszik, hogy el van kényeztetve a gyerek, ha meg már nem lesz anyuci-apuci, akkor nem is fog tudni magáról gondoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!