Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha volt feleségemn...

Mit tegyek, ha volt feleségemnél a két kislányomra folyton bébiszitterek vigyáznak?

Figyelt kérdés

6 és 8 évesek

1 éve elköltöztem

1 hónapja olyan munkát vállalt, ami mellett csak 1-2 napot tud velük lenni a héten és reggel elviszi az iskolába őket. Én 2 napot tudok velük lenni hetente, ami több mint az "előírt". Persze szívesen vagyok velük.

2016. jan. 4. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
5%

A belem kifordul az itteni acsarkodó NAGY MAGYAR KOC...izé ANYÁKtól.

Vajon akkor is ekkora lenne az arcotok,ha a fiatok lenne a kérdező? Vagy ha nem lenne egy exetek,akit szipolyozhattok a pénzért minden hónapban?

Na ezért nem engedtem egy csajomnak sem,hogy szüljön!

2016. jan. 5. 11:06
 52/71 anonim ***** válasza:
54%
Te jobb is, ha nem szaporodsz, 46%-os, így is túl sok van a fajtádból.
2016. jan. 5. 11:25
 53/71 A kérdező kommentje:

Szerintem sok anya is hasonlóan vélekedne az itt válaszoló anyák többségéről.

Szerencsére vannak jó érzésű, kedves anyák is. ;)

2016. jan. 5. 11:26
 54/71 A kérdező kommentje:

51-es!

De ha nálam vannak többet akkor milyen eltartásról beszélünk az anya részéről?

ÁÁÁÁÁ

Ne válaszolj.

2016. jan. 5. 11:27
 55/71 anonim ***** válasza:
75%

Kérlek kedves utolsó, szitkozódás helyett inkább oszd meg velünk, szerinted mennyit lenne az ideális gyt ami még nem "kiszipolyozás"? 5ezer? 10ezer? Vagy mennyi?

Szerencsére az én ismertségi körömben nem sok ilyen "igazságot" követelő "apa" van, de akiről tudok, az érdekes rögtön elkussolt mikor az ex elé rakta a gyerek havi költségeit és felajánlotta, hogy akkor menjenek a bíróságra és tárgyalják újra az összeget.

Bár minek is magyarázok... Gondolom te is az a fajta vagy aki hőzöng, hogy minek jár a gyerek különórára, meg minek tanul zenét vagy akármit. Úgy gondolom a legjobb döntést hoztad, mikor nem szaporodtál.

2016. jan. 5. 11:30
 56/71 anonim ***** válasza:
80%

Meg fillérb.szó, balfék "apák", mint te, kérdező.:-) az ilyenektől jobb is szabadulni.

Még mindig nem sikerült megindokolnod, miért is kéne csökkenteni a gyerektartást amiatt, hogy "kiváltod" az egyik bébisintér tevékenységét, azaz heti 2x elmész a saját gyerekeidért, hazaviszed őket a SAJÁT otthonukba (hiszen te máshová költöztél, nekik meg ott jó), megeteted őket az anyjuk vásárolta kajával, és felügyelsz rájuk lefekvésig. Érdeklődve várjuk a levezetést, de még nem érkezett... Majd akkor minősíts anyákat, ha a gyerekeidet nem pénznyelőnek tekinted, akikre nagy kegyesen szánnál időt, persze pénzért.

Ezt az apák esélyeiről szóló hazudozást meg fejezd már be, baromi szánalmas.

[link]

2016. jan. 5. 11:36
 57/71 anonim ***** válasza:
79%

Jézus kérdező... Most már ott tartunk hogy nálad vannak többet? Belekavarodsz már a saját hülyeségedbe.

Mi ebben olyan ki*aszott bonyolult? Az a szülő kapja a gyt a másiktól akinél a bíróság elhelyezte a gyerekeket. És ezt nem lehet így osztogatni, hogy most x hónapban egy napot kevesebbet voltak otthon, akkor 647ft-tal kevesebbet fizetsz, mert a gyt nem megőrzési díj.

De egyébként azt tudom neked javasolni, hogy ha ennyire zavar ez a dolog akkor menj bíróságra. Ha jól tudom két évente lehet kérelmet beadni a gyt összegének változtatására. Ott majd anyuka szépen bemutatja a számlákat és akkor majd eldöntik, hogy reális-e az az összeg amit fizetsz. Csak nehogy meglepődj.

2016. jan. 5. 11:39
 58/71 anonim ***** válasza:
16%

Kedves kérdező!

A nagyapám mindig azt mondta az ilyen helyzetekre,hogy: "Sose birkózz disznókkal,mindketten sárosak és szarosak lesztek,de ők még élvezik is!"

Hagyd az itteni ANYA féléket és sok sikert!

Egy PASI

2016. jan. 5. 11:42
 59/71 anonim ***** válasza:
60%
Kedves kérdező, ha ilyen a helyzet, akkor miért nem adsz be keresetet a bíróságon a közös szülői felügyelet iránt? Tökéletesen működhetne a ti helyzetetekben, mert közösen gondolkodnátok a gyerekekről, felosztanátok, kinél mikor vannak, kinek mikor kell biztosítani a felügyeletet, és senkinek nem kell a másik irányába gyerektartást fizetnie, hanem közösen kellene állni a gyerekek kiadásait, a rezsit, kajájukat meg mindenki akkor fedezi, amikor nála vannak a gyerekek. Olyan indokkal, hogy anyuka úgyis babysitterre bízza a gyerekeket, miért ne ítélné meg a bíróság inkább a közös felügyeletet?
2016. jan. 5. 11:52
 60/71 anonim ***** válasza:
8%

60.-nak.

Végre egy normális válasz!

RESPECT!

2016. jan. 5. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!