Mit tegyek, ha volt feleségemnél a két kislányomra folyton bébiszitterek vigyáznak?
6 és 8 évesek
1 éve elköltöztem
1 hónapja olyan munkát vállalt, ami mellett csak 1-2 napot tud velük lenni a héten és reggel elviszi az iskolába őket. Én 2 napot tudok velük lenni hetente, ami több mint az "előírt". Persze szívesen vagyok velük.
Mond ezt azoknak az anyáknak, akik egy forintot nem kapnak a volt férjüktől.
Nem kevés van belőlük. És szépen fel bírták nevelni a gyerekeiket. Nem vagyok nő gyűlölő, csak rühellem azokat az embereket, akik elfogultak az anyák mellett, kiforgatják a férfiak szavait, és visszaélnek az anyasághoz járó hatalommal. (lásd bíróság és sok-sok más...)
Arról meg nem tehetek, hogy ezek mind nők.
Pereld el őket,és legyél te velük minden nap suli után.
Na?
nem vagyok férfigyűlölő,szerencsére elvált sem,de attól még elég tré ahogy a kérdező gondolkodik.Vagy csak nem e világban él,de az tuti.
Azt gondolja kifizet x összeg gyerektartást,és a volt nej úgy táncoljon ahogy ő fütyül.Csóri nő,meg basszus nem pasizni jár el,csak dolgozni!!!
Eléggé félreértettél, ha így értelmezed a szavaim.
Vagy én voltam félreérthető.
A kérdést azért tettem fel, mert nem tudom mit tegyek, hogy más mit gondol erről az élethelyzetről?
Azért ne mondjátok, hogy ez tipikus, mikor mindenütt azt hallani,hogy az apák eltűnnek, nem fizetnek gyerektartást és még a láthatás is akadozik.
Ehhez képest engem vádoltok és szapultuk, mert aggódom a gyerekeim jövőéért.
Hol az igazság?
Tehát szerintetek az teljesen igazságos, hogy elvállalom a gyerekeket és ennek ellenére tovább fizetem a teljes gyerektartást?
Ha igen, akkor több kérdésem nincsen.
Ha te neveled a gyerekeket akkor majd az asszony fizesse a gyerektartást,ez tiszta sor.
De még mindig nem válaszoltál rá mit fogsz tenni.
Igen normális, mert a gyt-nem azért fizeted, mert anyu vigyáz rájuk, hanem azért mert beszállsz a gyerekek költségeibe. Lsd: lakhatás, rezsi, étel, iskolai kiadások (menza, osztálypénz, kirándulás, tanszerek, könyvek, stb, nem kis pénz pláne két gyerekre), ruhák, játékok, stb.
Ha ezzel mennél a bíróságra, hogy azért csökkentség a gyt-t, mert anya bébiszittert fogadott, nagyon kiröhögnének. A sok egyedülálló szülő kénytelen igénybe venni némi segítséget, hogy rendesen el tudja tartani magukat, valakiknél ez a nagymama, a te exednél a bébiszitter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!