Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha volt feleségemn...

Mit tegyek, ha volt feleségemnél a két kislányomra folyton bébiszitterek vigyáznak?

Figyelt kérdés

6 és 8 évesek

1 éve elköltöztem

1 hónapja olyan munkát vállalt, ami mellett csak 1-2 napot tud velük lenni a héten és reggel elviszi az iskolába őket. Én 2 napot tudok velük lenni hetente, ami több mint az "előírt". Persze szívesen vagyok velük.

2016. jan. 4. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
22%
Vagy másik opció,mivel ennyire jót szeretnél ,keress neki olyan melót ami 8-16-ig tart,és probléma megoldva.
2016. jan. 4. 19:54
 42/71 anonim ***** válasza:
81%

mekkora tuskó vagy... :D

még szép, hogy fizeted a gyerektartást, ezt nem jószívűségből fizeted, és nem az anyukának, hanem a gyerekeidnek, az a pénz nekik jár

eszem megáll, milyen emberek vannak

2016. jan. 4. 20:03
 43/71 anonim ***** válasza:
83%
Van ilyen ismerősöm, van, aki nem tud olyan munkát szerezni, ami 4-ig tart. Reggel viszik oviba a gyerekeket, hozni már más hozza. 6-7kor érnek haza. Van akinél babysitter, nagymama vigyáz a gyerekekre, másnál vannak olyan értelmesek és rugalmasak a szülők, hogy amikor tud, apuka megy értük és ő van velük, amíg anyuka dolgozik.
2016. jan. 4. 20:35
 44/71 anonim ***** válasza:
87%

Tényleg nem értelek én sem Kérdező. Választ vártál. Többen leírták, hogy vedd magadhoz a gyerekeket, akkor anyuka majd fizet utánuk gyerektartást, találkozik velük az "előírt" alkalmakkor, te meg megoldod, hogy úgy dolgozz, hogy csak iskolaidőben ne legyél otthon és akkor mindig te tudsz rájuk vigyázni. Nem értem ez miért nem járható út annak fényében, amiket leírtál.

Bár abból ítélve, hogy ezekre a felvetésekre nem válaszoltál, világosan kiderül, hogy neked szimplán azzal van bajod, hogy gyerektartást kell fizetned, pláne most vagy felháborodva, hogy szerinted a volt asszonynak van olyan munkája, amiből egyedül is el tudná tartani őket, mint ahogy sok másik nő is megtette már. Csak hogy ezeket a gyerekeket te nemzetted, úgyhogy a te felelősséged, hogy kapjanak tőled anyagi támogatást. Ne más férfiakkal hozakodj elő, akik nem fizetnek, ez nem téged dicsőít, hanem őket becsmérli csak. Nem jár külön felsimogatás és jutalom, amiért támogatod a SAJÁT gyerekeidet.

2016. jan. 4. 23:23
 45/71 A kérdező kommentje:

Azért nem perelek, mert nincs hozzá idegrendszerem, pénzem és erőm.

Mennyi az esélyem egy ilyen helyzetben? 0,1%?

Egyezkedni vele nem lehet.

2016. jan. 5. 08:52
 46/71 A kérdező kommentje:

Vicces ez a "Vedd magadhoz a gyerekeket" mondatod!

Ennél ez sokkal nehezebb!

:))))))))))))))))))))))

Szerinted Magyarországon mennyi az esély egy apának?

2016. jan. 5. 08:54
 47/71 anonim ***** válasza:
88%

"Szerinted Magyarországon mennyi az esély egy apának?"

Pont akkora, mint egy anyának.

(Így legyen ötösöm a lottón, amilyen biztos volt, hogy ezzel fogsz érvelni...:D)

2016. jan. 5. 08:58
 48/71 A kérdező kommentje:

Természetesen, mert elég sok cikket, fórumot olvastam és ügyvéddel beszéltem ahhoz, hogy ehhez kétség ne férjen.

Oké, azt is tudom, hogy nem kell alkoholistának vagy narkósnak lenni, hogy nyerni tudjon egy apa.

Meg azt is (statisztikai hivatal), hogy első fokon szinte lehetetlen nyerni.

Akkor miért írsz ilyeneket?

továbbá azt sem értem, ha azt mondjátok, hogy abban a helyzetben ha a gyerekek nálam vannak 7-5 napot fizetnem kell teljes gyerektartást, de ha perelek, akkor ő fizet nekem.

????????

Tehát csak akkor számít az én többletkiadásom, ha nekem ítéli a bíróság?

És akkor már az sem baj, ha nem száll be senki az anya rezsijébe, hisz akkor is jó esetben 2 napot lesznek vele csak.

A többi napot most elvárjátok, hogy én finanszírozzam a rezsijét.

Na jó, részemről lezárom a beszélgetést, mert csak fel... magam a logikus gondolkodású, elfogult embereken.

2016. jan. 5. 09:08
 49/71 A kérdező kommentje:

Ezért vannak elfogulatlan, igazságos nők is szerencsére:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas_..

2016. jan. 5. 09:53
 50/71 anonim ***** válasza:
66%

Nem a rezsijét fizeted, hanem a gyerekeidnek az eltartását...

Ha ennyire garasoskodó vagy, akkor minek akartál gyereket? Szerencsétlenek, ilyen apával...

2016. jan. 5. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!