Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha volt feleségemn...

Mit tegyek, ha volt feleségemnél a két kislányomra folyton bébiszitterek vigyáznak?

Figyelt kérdés

6 és 8 évesek

1 éve elköltöztem

1 hónapja olyan munkát vállalt, ami mellett csak 1-2 napot tud velük lenni a héten és reggel elviszi az iskolába őket. Én 2 napot tudok velük lenni hetente, ami több mint az "előírt". Persze szívesen vagyok velük.

2016. jan. 4. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
33%
Röviden: semmit nem tehetsz.
2016. jan. 4. 17:24
 22/71 A kérdező kommentje:

Mindig felbosszantott, hogy valaki úgy foglal állást valamiben és kombinál, hogy fogalma sincs arról, hogy mi a valós és pontos helyzet.

Amiket írsz azt Te gondolod úgy.

2016. jan. 4. 17:24
 23/71 anonim ***** válasza:
48%
Mégis mihez kezdjen 60000 ft-ból?Vállald el te őket amíg dolgozik.
2016. jan. 4. 17:34
 24/71 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem teljesen érthető, hogy több bébiszitter van, általában ezt a munkát másodállásban végzik, vagy diákok, akik nem érnek mindig rá. Privát bébiszitter jóval drágább lenne.

Egyébként szerintem az a legegyszerűbb, hogy amikor ráérsz, akkor előre leegyezteted, hogy elmész a gyerekekért inkább te és vigyázol rájuk lefekvésig. De ennek szerintem semmi köze a gyerektartáshoz. Pénzért a bébiszitter vigyáz a gyerekekre, nem az apjuk :)

2016. jan. 4. 17:39
 25/71 anonim ***** válasza:
37%

miért nem veszed akkor magadhoz a gyerekeket?

illetve az a két nap a láthatás, vagy te is annyit dolgozol, mint az anyuka?

2016. jan. 4. 17:41
 26/71 anonim ***** válasza:
72%
Akkor elmész te értük azokon a napokon amikor a feleséged dolgozik és hazaviszed őket. Rám is dada vigyázott, sokszor éjszaka is amikor anyám ügyeletes volt, nekem semmilyen károm nem származott ebből, nagyon szerettem a ma már óvodapedagógus dadámat.
2016. jan. 4. 17:43
 27/71 anonim ***** válasza:
63%

ja hogy ara megy ki a dolog hogy te kevesebbet fizes,

tehát te is pénzért vigyáznál a gyerekre

2016. jan. 4. 18:16
 28/71 anonim ***** válasza:
57%

"Mit tegyek, ha...?"

Mi ellen akarsz tenni?

2016. jan. 4. 18:33
 29/71 anonim ***** válasza:
63%

És? Mi bajod?

Leléptél a felelősség elől,ő meg próbálja magukat fent tartani.Ha nincs nagyi,akkor marad a babysitter,vagy te.Ja,persze,te nem tudsz töbett vállalni,milyen meglepő...

2016. jan. 4. 19:03
 30/71 anonim ***** válasza:
84%

Te csak a feleségednek akarsz keresztbe tenni,erről van szó!

A nőgyűlölő kommentjeiddel pedig tele van a gyakori,már megismerlek a stílusodról.

Más országokban teljesen megszokott a babysitter.60.000 két gyerekre,szart nem ér.

2016. jan. 4. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!