Mit tegyek, ha volt feleségemnél a két kislányomra folyton bébiszitterek vigyáznak?
6 és 8 évesek
1 éve elköltöztem
1 hónapja olyan munkát vállalt, ami mellett csak 1-2 napot tud velük lenni a héten és reggel elviszi az iskolába őket. Én 2 napot tudok velük lenni hetente, ami több mint az "előírt". Persze szívesen vagyok velük.
Mindig felbosszantott, hogy valaki úgy foglal állást valamiben és kombinál, hogy fogalma sincs arról, hogy mi a valós és pontos helyzet.
Amiket írsz azt Te gondolod úgy.
Szerintem teljesen érthető, hogy több bébiszitter van, általában ezt a munkát másodállásban végzik, vagy diákok, akik nem érnek mindig rá. Privát bébiszitter jóval drágább lenne.
Egyébként szerintem az a legegyszerűbb, hogy amikor ráérsz, akkor előre leegyezteted, hogy elmész a gyerekekért inkább te és vigyázol rájuk lefekvésig. De ennek szerintem semmi köze a gyerektartáshoz. Pénzért a bébiszitter vigyáz a gyerekekre, nem az apjuk :)
miért nem veszed akkor magadhoz a gyerekeket?
illetve az a két nap a láthatás, vagy te is annyit dolgozol, mint az anyuka?
ja hogy ara megy ki a dolog hogy te kevesebbet fizes,
tehát te is pénzért vigyáznál a gyerekre
"Mit tegyek, ha...?"
Mi ellen akarsz tenni?
És? Mi bajod?
Leléptél a felelősség elől,ő meg próbálja magukat fent tartani.Ha nincs nagyi,akkor marad a babysitter,vagy te.Ja,persze,te nem tudsz töbett vállalni,milyen meglepő...
Te csak a feleségednek akarsz keresztbe tenni,erről van szó!
A nőgyűlölő kommentjeiddel pedig tele van a gyakori,már megismerlek a stílusodról.
Más országokban teljesen megszokott a babysitter.60.000 két gyerekre,szart nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!