Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha volt feleségemn...

Mit tegyek, ha volt feleségemnél a két kislányomra folyton bébiszitterek vigyáznak?

Figyelt kérdés

6 és 8 évesek

1 éve elköltöztem

1 hónapja olyan munkát vállalt, ami mellett csak 1-2 napot tud velük lenni a héten és reggel elviszi az iskolába őket. Én 2 napot tudok velük lenni hetente, ami több mint az "előírt". Persze szívesen vagyok velük.

2016. jan. 4. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 Andizsuzsi ***** válasza:
64%

Igazítsd úgy az idődet, hogy több jusson nekik.

Mégis milyen válaszokat vársz? Mindketten olyan munkát végeztek, ami kevés szabadidővel jár, valami megoldás szükséges volt.

2016. jan. 4. 15:52
 12/71 anonim ***** válasza:
69%
Nem teljesen értem, a legtöbb ember minimum heti 5 napot dolgozik. Vagy úgy érted, hogy éjszakára se megy haza? Vagy hogy?
2016. jan. 4. 15:56
 13/71 anonim ***** válasza:
74%
Te sem tudsz velük több időt tölteni, akkor az anyjuknak miért rovod fel? Neki is gondolnia kell a megélhetésre, a munkájára, ez miért csak az ő részéről bűn? Menjél Te a gyerekekért, és babysitter helyett legyél addig te velük, amíg az anyjuk haza nem ér. Ennyit tudsz tenni, ha nem tudod megvalósítani, se a gyerekeket magadhoz venni, akkor ne pattogj! Vagy mit gondoltál, milyen válaszokat kapsz? Hogy pereld be és köteleztesd bírósági ítélettel, hogy váltson munkahelyet?
2016. jan. 4. 15:58
 14/71 anonim ***** válasza:
79%

Koma, te egy nagyon okos ember vagy.

Kicsit segítek, de rá fogsz jönni magadtól. No, lássuk:

Te egy éve otthagytad őket a g**ibe.

A kislányokra bébiszitter vigyáz.

Anyuka dógozik, hogy legyen mit falniuk, tehát nem tud állandóan a kislányok popeszában lenni.

Neked nem tetszik, hogy a kislányokra bébicsősz vigyáz, meg hát persze szívesen is vagy velük, és a lyányoknak is jobb a szülői felügyelet.

Mi a megoldás? Okos nagy kandúr férfiember vagy te, biztos rájöttél magadtól.

2016. jan. 4. 16:11
 15/71 anonim ***** válasza:
89%

Én is dolgoztam úgy a válásom után évekig, hogy szinte többet voltak a nagyszülőkkel, mint velem. Soha egy fillér gyerektartást nem kaptam, ha nem vállalom el a melót, most is albérletben laknánk, és egyiknek a továbbtanulását sem tudnám támogatni. Én kérek elnézést, hogy a gyerekeimért güriztem, ha már az apjukra nem lehetett számítani.

Ha neked fontosak a gyerekeid, akkor meg se fordul a fejedben, hogy a láthatás "előírt". Innentől hiteltelen az egész nyafogásod.

2016. jan. 4. 16:12
 16/71 anonim ***** válasza:
5%

1. Tanuljatok meg szöveget értelmezni! A kérdező azért lehet velük 2 napot,mert gondolom csak ennyit enged az exe.

2. Komolyan,szerintetek egészséges egy kisgyereknek,hogy alig látja az anyját és egy bébisintér vigyáz rá? Bexarok.

3. Ennyi erővel az anya intézetbe is rakhatná őket,nem?

2016. jan. 4. 16:28
 17/71 anonim ***** válasza:
81%

Tanulj meg te szöveget értelmezni, 53%-os. Többet van velük az apa, mint az "előírt" (bmeg, mindjárt hányok ettől), nyilván nem gördít az anya akadályokat a találkozások elé.

A többi, amit írtál, úgy hülyeség, ahogy van, olvasd végig az előző válaszokat.

2016. jan. 4. 16:33
 18/71 anonim ***** válasza:
88%

"Én 2 napot tudok velük lenni hetente, ami több mint az "előírt". "

Az "előírt" a minimum, amit biztosítani kell neked. Nem a "maximum", amit köteles vagy a gyerekőcökkel tölteni.

2016. jan. 4. 16:52
 19/71 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy van egy ember is a válaszolók között.

#16-os Köszönöm

1. 60 ezer gyerektartást fizetek

2. Iskolavégzéstől lefekvésig van velük a bébiszitter

3. 3 bébiszitter volt és sokszor a gyerek azt sem tudta, melyik fog érte jönni.

4. Az anya hallani sem akar, arról, hogy ha bevállalom és megoldanám, hogy velem lennének, kevesebb gyerektartást fizessek.

5. Azért költöztem el, mert 3 éve elváltunk és nem volt egészséges, hogy megaláz a gyerekek előtt. Alkalmatlanná vált az együtt élésre.

2016. jan. 4. 17:07
 20/71 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon szép történet, drága kérdező. Az persze fel sem merült, hogy te vedd magadhoz őket, ugye? És ne gyere azzal, hogy az apa esélytelen a gyermekelhelyezési perben, mert ez nem igaz. Te nem a gyerekekért aggódsz, hanem sokallod a gyerektartást (ami egyébként nem oly őrült magas 2 gyerekre), és természetesen kizárólag az anya az, aki alkalmatlan az együttélésre, megaláz téged, és nem fogadja el a te "kompromisszumos" javaslatodat - "bevállalnád"(?!!), hogy többet vagy a saját gyerekeiddel, mint az "előírt"(?!!), ha kevesebbet kell fizetned...

Elmész te a p.itsába, kérdező. Sose írtam még le ilyet, mondani se szoktam, de erre a gyomorforgató dumára ez az adekvát válasz. Felőlem le is pontozhatsz, a másik nyomoronccal együtt, a véleményed meg végképp nem érdekel.

2016. jan. 4. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!