Hogy tudnám észhez téríteni a lányom?
A lányodnak üzenem, hogy hasonló cipőben jár velem, csak én már lerúgtam magamról azt a topánkát.
Csak szédíti, és szórakozik vele, élvezi, hogy ugráltathatja a lányodat. Azért merem így kijelenteni, mert 6-7 éves "kapcsolatom" csinálta ugyanezt velem.
Derítsd ki, mivel fogta meg a lányod - engem egy gyenge pontommal. Lehet, nem tudod meg soha, mert baromi nagy fokú őszinteség kellene hozzá, a lányod részéről. Esetleg, ha előbb te nyílsz meg rettentően.
Azonnal, minden kapcsolatot megszakítani vele,ez az ember nem szereti a lányod,csak magát szereti,senki mást.
Mit tehetsz?
Megpróbálod megérteni a lányod problémáját,ez egy bántalmazó kapcsolatnak tűnik,tekintsünk el attól, hogy volt-e fizikai bántalmazás.
Ne bántsd a lányod emiatt,inkább észérvekkel próbálkozz,hívd fel a figyelmét arra,ez a pali csal szétfogja rombolni a jelenlegi kapcsolatát,és egy végtelenül önző se_gfej.
Az ex hibáit a lányod arcába kell mondani,hátha észhez tér,persze óvatosan.
Meg kell vele értetni, ez a pali teljesen hülyének nézi.
Az is kérdés,milyen a jelenlegi kapcsolata, ha a mostani barátját valamiféle pótléknak tartja csak,akkor nem tudsz sokat tenni,képes lesz még a végén visszamenni az exhez...
Egyébként meg felnőtt nő,ha magától nem esik le neki a tantusz,hogy el kéne felejteni az exet örökre, nem sokat tudsz tenni, mégse kényszerítheted.
Sok mindenki van így, és addig legyen boldog amíg nem lesz terhes a lány egy felelőtlen pillanatban, ugyanis az ilyen pasik sokszor így próbálják megfogni a nőt. Velem hasonló történt, de a gyerek már megvolt, így bármikor határoztam el magam hogy véget vetek az egésznek, rögtön a gyerekkel zsarolt a legkülönfélébb módokon. Elveszi tőlem, messze költöznek, utálni fog a gyerek, nem láthatom stb. Ezzel persze mindig megingatott hiszen tudtam hogy képes erre, és az anyának nagy esélye van hogy megkapja a kizárólagos felügyeletet, onnan pedig csak elviszi az ország másik felébe és esélyem sincs látni gyerektartás mellett. A zsarolás után következett a puhítási szakasz, hízelgés és társai, majd pár hét múlva megint ment minden a régiben.
Az ember magától ebből nehezen tud kiszakadni, hiába adnak tanácsokat a rokonok, de mindenképpen szükség van rá hogy ott legyen az egész család és erőt adjanak. Mindenki mellettem állt, ezért az utolsó veszekedésénél már volt erőm szakítani vele, bárhogy is zsarolt és ígérgetett, már nem érdekelt. Ezután még jött egy pár hetes zsarolási időszak minden lehetséges kommunikációs csatornán, főleg azután hogy a szomszédasszony jelentette neki hogy új barátnőm van, amíg meg nem változtattam az elérhetőségeimet, de utána megszabadultam tőle, csak a gyerekkel kapcsolatos dolgokban van egy külön számom ami csak arra van használva.
A lényeg ebből a kálváriából az, hogy a zsaroló, manipulatív személyiség simán talál fogást a gyengébb embereken, és ezt a lányodban is folyamatosan tudatosítani kell. Szembesíteni kell az ex tetteivel, emlékezzen rá miket művelt és mennyi fájdalmat okozott neki. Mindenki álljon mellette, ne vádaskodjatok, tényeket közöljetek. Az új barát is tudjon az ex zaklatásáról, egy férfi le tudja szerelni az ilyen manipulátorokat (nem erőszakkal és fenyegetéssel, mert azt egy manipulátor felhasználja és máris a rendőrségen találja magát az illető).
Tisztazzuk,mielott jonnek a sablon dumak:
- szép baratnoim voltak! Fel tudok szedni lanyokat.
A probléma:
- sajnos a ti felszines hozzaallasotok a normalis férfiakhoz! Én ugy tudtam felszedni ezen lanyokat, hogy-a felszinességet kinaltam nekik! Érdekes, erre vevok voltak! Aztan nem mukodott, mert alomvilagban éltek, és én is untam, hogy az nem én vagyok.
A mai "szép" nok NEM VAGYNAK NORMALIS FÉRFIAKRA! Azokat barat zonaba teszik. Aztan megy - a mar nagyon unalmas - nyavalygas, hogy a férfiak ilyenek. Nem, mert mindig a no valaszt!
Ha pedig egy kevésbé szép lanyt probalsz felszedni, na azoknal meg ott a rohejes és allandó kisebbségi komlexus! Ha ranezel valakire, mar bunkó vagy stb.
Még egyszer elmondom: a probléma, veletek, nokkel van! Kicsit nézzetek korul a barat zónaban, és megtalaljatok a tokéletes férj jelolteket!
Mit lehet kezdeni ezzel a lannyal? Semmit.
1) Normalisan kellett volna neveleni.
2) El lehet vinni pszichologushoz.
3) Békén hagyni, az o élete.
Ma nem talalsz normalis not, mert a szép csak a felsziensségre megy, a nem annyira szép meg kisebbségi komlexusos. Annak az 1%-nak, aki értékes no, meg mindenek van pasija, aki értelemszeruen soha nem fogja elengedi az ilyen lanyokat.
tehat be kéne végre fejezni az allandó nyavalygast, és végre a barat zónaban pasizni! Mert ott van az értékes férfi. A tobbiben pedig a felszinesség, amire vágytok.
Szörnyű, hogy milyen butuskák a lányok...Tudnád milyen sokszor láttam ugyanezt ismerős lányoktól.
"Nem tudom mit akarok és kivel".
Könyörgöm, egy kis határozottság nem ártana.
" sajnos a ti felszines hozzaallasotok a normalis férfiakhoz! Én ugy tudtam felszedni ezen lanyokat, hogy-a felszinességet kinaltam nekik! Érdekes, erre vevok voltak! Aztan nem mukodott, mert alomvilagban éltek, és én is untam, hogy az nem én vagyok. "
Ezt adom. Nekem sem volt gondom soha a nőkkel és ennek nagyon egyszerű oka van: Rohadtul felszínesnek kell lenni velük, mert erre buknak.
Játszd a macsót, az elérhetetlen, szórakozz velük, villantsd meg, hogy nem vagy gazdag, de azért nem esik nehezedre megvenni ezt-azt. Közben meg NE BESZÉLGESS SEMMIRŐL, ne mondj el magadról semmit. Csak mondd el a lehető legvéletlenebb hülyeségeket ami eszedbe jut, hadd nevessen, lehetőleg állandóan nevettesd. Ha már alakul valami, akkor elviszem egy jó helyre, fizetem az estét, spanolok mindenkivel, aztán egy ideig nem keresem, utána felhívom, rögtön eljutok az ágyig. Aztán szakítás,összejövetel,szakítás,összejövetel...közben más lányok is képbe jönnek ugyanígy...
Mert nem kaptak rendes nevelést és azt hiszik, hogy ez a jó pasi. Az a jó pasi, akivel nem lehet beszélgetni, csak a szórakozás...álomvilágban nőttek fel.
Aztán meg megy a pofára esés, amikor nem fordul komolyabbra a kapcsolat...miért fordulna? Mert párszor dugunk meg nevetgélünk együtt? Miért jönnél vele össze komolyabb kapcsolatra? Azért, hogy a te házadból tudjon a telefonján netezni meg oda rendelje a pizzát, mert nem tud főzni? Álomvilág.
Szegény Kérdező lányának is ez a baja, összejött egy vetítő sráccal és most nem tudja lekoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!