A lányom elviselhetetlen, mit tegyek?
14 éves, vérbeli kamasz, az ember egy szót nem tud váltani vele a nap folyamán, hazajön, utána a barátjához megy (2 éve vannak együtt,
Ne ezek utan mar no komment akinek 12evesen barátja van,bar errol mar te tehetsz ezt erted el a neveleseddel!!!
Most meg ne akard nevelni mert lehet meg neked is menne! Lányod eddig is szabad életet élt ugy ahogyan azt o szerette volna te pedig helyeselted,csak a nevelést felejtetted el!!!
Nem a te lányod terhes?? (A napokban volt egy 14 éves tinilány kérdése ) ha 14 évesen terhes lennék, én sem akarnék beszélgetni meg jópofizni senkivel....
:D
Viccet fèlre tève, azért kicsit durva, hogy 14 évesen oda megy, meg úgy màszkál ahogy kedve tartja. (Elmegy a barátjához (?), barátnőkhöz, stb) szerintem túl sok mindent engedtél meg neki, most pedig visszaüt...
nem tudom ezzel mi a probléma... Kis kamasz szerelem, puszi, kézenfogás stb.,
Puszi ujjazas nyalas sz.pas. Vilag legtermészetesebb dolga 12-13evesen.
Most meg panaszkodsz hogy kezelhetetlen a lányod!
Elvált szülő vagy lemerrem fogadni,hogy az apja ezt em engedte volna meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!