3 hete kezdte a bölcsit a lányom, nagyon hamar beszokott, viszont azóta mikor haza hozom, elviselhetetlen semmi nem jó neki mindenért ordít, sír toporzékol, ott meg a legjobb kislány, miért csinálja vajon?
Jaj, írogattok itt hülyeséget....
Az a baja délutánra, hogy teljesen kimeríti az a rengeteg inger, ami a bölcsiben éri. Légy vele türelmesebb, hamarabb fektesd le, stb. Biztos volt a bölcsi előtt is olyan, hogy valamiért borult a napirendetek és nyűgösebb volt. Hát most gyakorlatilag ugyanez a helyzet.
Hát van valami benne, most pénteken mikor haza hoztam, már egész normális volt, innen gondolom hogy fog ez változni!
De biztos rossz neki hisz a sok játék gyerek közül haza hozom a csendbe,rendbe és lehet uncsi is neki, mert nagyon szereti a bölcsit, ma is mikor lefektettem mondta hogy bölcsibe akar.
ugyanezt csinálta a fiam is...semmi panasz nem volt rá, szívesen ment, de itthon nme bírtam vele az elso hetekben...hozzátartozik az is,hogy elkezdtem dolgozni, sajnos a munkám fizikailag és szellemileg is eléggé megterhelo, érzékenyebb voltam mindere, és turelmetlenebb is talán.
és persze a gyereknek az anyja kell, ha egész nap nem látja, és tudja, hogy az anyjának buntudata van, és bármit megtehet, probálkozik...szerintem.
ritkán elofordul ilyen azota is (valamilyen változás - más dadusokhoz kerult a bolcsiben, vagy tobb gyerkoc elment oviba), olyankor nem érdekel otthon a kupi, semmi, csak vele vagyok, és probálom a kedvét keresni...
sok turelmet kívánok, el fog mulni, minden kezdet nehéz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!