Az egyik legjobb barátnőm most hírtelen kitalálta, hogy azt a nevet adja a babájának, mint amit mi szeretnénk, ha kislány lesz! Engem picit zavar! Szóljak neki?
A férje most, 3 héttel a kiírt szüléssi időpont előtt kitalálta, hogy a gyereket nem fogják úgy hívni, ahogy korábban megegyeztek!
Erre megegyeztek abban a névben, amit mi már első pillanatban kitaláltunk a párommal.Annyi, hogy a második neve nem az lesz, ami a miénk, de a hangzása ugyanaz annak is.
Mivel én még csak félidős vagyok simán azt hihetik majd, hogy koppintottam a nevet. Pedig egyáltalán nem! Ő is tudja, hogy mit akarunk adni a babának. Szerintetek szóba hozzam neki?
Mi nem akarunk más nevet, a párom meg aztán pláne nem!
De Őt sem akarom stresszelni, így is elég rosszul esett neki, hogy a férje így neki állt!
Szerintetek lehet mindkettőnk gyerekének az a neve?
A miénk Jázmin Linda, az Övék Jázmin Mira.
Mi nem szeretnénk változtatni, mert nekünk ez első pillanatban jött és rögtön mind a ketten ezt fogadtuk el!
Hát nem tudom, engem annyira nem is zavarna, annál inkább az a tudat, hogy minket fognak szegényes képzelőerejűnek nézni...
Ismerős a helyzet! Csak nálunk a természet megoldotta, mert a mi babánk kislány lesz, így nem azt a nevet adjuk amit a barátaink lenyúltak, mondván nekik is régóta tetszik. Nekem is nagyon rosszul esett, de nem hoztam fel, csak annyit mondtam hogy nekünk is az a név tetszik ha fiú lesz, úgy fogják hívni, erre a barátnőm hogy ők már mikor összejöttek jó pár évvel ezelőtt már akkor megbeszélték ezt a nevet... de szerencsére nem egyneműek lesznek a babák. Mármint ő most szült a hétvégén, én meg aug. elején fogok.
Mond meg nekik ha már tudjátok a babátok nemét hogy keressenek már másik nevet, ne változtassanak az utolsó pillanatban arra amit Ti néztetek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!