Az egyik legjobb barátnőm most hírtelen kitalálta, hogy azt a nevet adja a babájának, mint amit mi szeretnénk, ha kislány lesz! Engem picit zavar! Szóljak neki?
A férje most, 3 héttel a kiírt szüléssi időpont előtt kitalálta, hogy a gyereket nem fogják úgy hívni, ahogy korábban megegyeztek!
Erre megegyeztek abban a névben, amit mi már első pillanatban kitaláltunk a párommal.Annyi, hogy a második neve nem az lesz, ami a miénk, de a hangzása ugyanaz annak is.
Mivel én még csak félidős vagyok simán azt hihetik majd, hogy koppintottam a nevet. Pedig egyáltalán nem! Ő is tudja, hogy mit akarunk adni a babának. Szerintetek szóba hozzam neki?
Mi nem akarunk más nevet, a párom meg aztán pláne nem!
De Őt sem akarom stresszelni, így is elég rosszul esett neki, hogy a férje így neki állt!
Szerintetek lehet mindkettőnk gyerekének az a neve?
Hasonló volt a mi helyzetünk is.
Párom elment a haverjához, akiknél 2 héttel előrébb volt kiírva az asszonyka, mint én. Megkérdezte, mi lesz a kislány neve, mondták, h Norina.
Nekünk már volt akkor egy top 10-es listánk, nagy esélyes volt a Norina név. Szomorú voltam, de lemondtam róla szó nélkül. Már nem bánom, h mást adtunk, hiszen nem illett volna a lányomhoz ez a név, így utólag úgy gondolom, a sors akarata volt. Választottunk egy olyan nevet (még születése előtt), ami tökéletesen passzol a lányunkhoz. :)
Én választanék mást, most amúgy is sokan adják a Jázmint, és rengeteg szép név van!
Érdekes, az egyik barátnőm lánya Jázmin, enyém Mira lett (szigorúan rövid i-vel). :D
Zitát is szerettem volna, v Lilient, Benignát, Zsannát, de a párom mindet megvétózta!
Nem bánom, mert annyira Mira (azt jelenti: csodálatos), el se tudnám képzelni más névvel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!