Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elviselhetetlen az ovis...

Elviselhetetlen az ovis lányom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 éves kislányról van szó.Szeptemberbe kezdte az ovit.Az oviba rendes jó magaviseletű gyerek.Amikor hazajön,tombol,visít,rendetlenkedik.Egyszerűen nem lehet rá hatni.Mi történhetett vele?Más is volt így?Nem értem ezt a viselkedést,mert ő nem volt ilyen.Kérlek segítsetek,mert ez már elviselhetetlen!
2010. okt. 27. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az oviban "tanulta" valamelyik gyerektől vagy nagyon stresszeli az ovi és otthon vezeti le.
2010. okt. 27. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van, de ez akkor is így van, ha pl. egy napig nagyszülőkkel van/volt régebben. Ott tündérke, aztán itthon indul a balhé. Bár az én kislányom elég indulatos alapból is.

Szerintem ez normális, és idővel enyhül. A visítás meg szerintem amiatt van, hogy az oviban iszonyatos hangzavar van folyamatosan. Én a beszoktatás elején egy egész napot bent töltöttem (helyesebben csak egy délelőttöt), és szó szerint alig bírtam ki. :o) Hangoskodniuk kell, ha túl akarják egymást kiabálni, és azt szeretnék, hogy valaki meghallja amit mondanak...

Az én lányom októberben kezdte, és nála is így volt, pedig eddig csak 7 napot járt oviba, a többin beteg volt... :o(

Pedig különben nagyon élvezi, alig várja, hogy mehessen.

2010. okt. 27. 17:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy nagyon hisztis is,pedig eddig egyáltalán nem hisztizett.Talán kinövi.
2010. okt. 27. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is dettó ilyen,mintha róla irtál volna.Ő is szeptemberben kezdte az ovit,ott jól viselkedik,az óvónők csak dicsérik,semmi gond nincs vele.Itthon viszont....Van egy kishúga vele is irigy,lökdösi,bántja,amire korábban nem volt példa.Szótfogadatlan,ő is sikitozik,úgyhogy sokszor az őrületbe kerget.Mondtam az óvónéninknek,hogy viselkedik itthon a fiam,hát alig akarta elhinni és azt mondta,valahol ki kell "eresztenie a gőzt" és ki kell magát tombolnia.Én is csak reménykedek,hogy ez az időszak majd elmúlik.Kitartást neked is hozzá!
2010. okt. 27. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az utolsóhoz. Nálunk detto. :(

Anyukán szerint én is ezt csináltam anno.

2010. okt. 28. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!