Van egy 16 éves lányunk meg egy macskánk és mindig vele foglalkozik.Újabban bent is alszik a szobájába napközben meg az ágyára mászkál fel és alszik benne a lányom pedig hagyja!Egész nap viszi magával mindenhova a kezében.Én mindig kirakom az udvarra mert nekem ne menjen fel az asztalra ahol eszünk.Lányom meg hagyja neki hogy egy tálból egyen vele!Így is megvan karmolva az arca a szeme alatt de nem érti hogy ez egy állat nem egy plüssmaci!
Megihletett..? Nem unjátok? Az összes szünet alatt egymás kérdéseit cifrázzátok.
2015. okt. 27. 20:06
2/16 anonim válasza:
"Hogyan szoktassam le a macskázásról?"
Sehogy. Aztán meg majd sírnál hogy neked kell gondozni. Miért engedted meg akkor hogy legyen egy macskája? És ha az ágyán alszik akkor mi van? Nincsen semmi baja tőle. Bár a karmolás a szeme alatt már azért elég durva.
2015. okt. 27. 20:10
3/16 anonim válasza:
Szerintem csak nyíltan bármiféle agresszió és parancsoló hangnem nélkül,pusztán emberségesen közölni kell a lánnyal hogy ne tegye fel az asztalra és ne egyen vele egy tányérból az ő érdekében is , mert ezzel súlyos vírusoknak és fertőzéseknek teszi ki magát ha egy tálból esznek .Ha erre hallgat akkor már szerintem semmi furcsa vagy "rossz" dolog nincs abban hogy ennyire törődik vele és az ellen nem igazán lehet és szerintem nem is kell tenni, ha hurcolja mindenhová az csak azt jelentheti hogy szereti azt az állatot és családtagként elfogadta.és sok gazdi alszik egy ágyban a kisállatával. szerintem ez szintén "állatbolond" szemszögből az "együtt evésen kívül" teljesen normális.
2015. okt. 27. 20:16
4/16 anonim válasza:
Inkább ez mint eljárjon inni, meg pasizni.
Én is a macskámmal alszok képzeld nincs bajom.
Az más tészta ha az asztalra felmegy a macska abban igazad van de túlzásba viszed a dolgot.
2015. okt. 27. 20:37
5/16 anonim válasza:
Nagyon macskás vagyok, de mindennek van határa, nem mehetnek fel az asztalra, konyhapultra! Ha a tányérunkba beleesznek, bünti jár. Beszélj a lányoddal, regulázza meg a cicát, ha ó nem, akkor te!
2015. okt. 27. 20:38
6/16 Zsani vagyok válasza:
Úgy le vágám a macskát az asztalrol ne félj nem menne fel többet
2015. okt. 27. 20:53
7/16 anonim válasza:
A kerti macska koszos, akkor is ha amúgy mosakszik, de a nyála egy csomó bacilust terjeszt, mondd meg neki hogy szagolja meg a leheletét amikor ásít a macska, akkor egyből leszokik erről.
2015. okt. 27. 21:19
8/16 anonim válasza:
Ez most kerti macska, vagy a kérdező csak kivágja, mint macskát szarni? :D
2015. okt. 27. 21:37
9/16 anonim válasza:
A macska nem az asztalra való, de a többivel semmi baj nincs.
2015. okt. 27. 22:26
10/16 anonim válasza:
szerintem az ágyba sem, kivéve, ha benti cica. de valószínűleg ki is járkál és simán összeszedhet ezt azt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!