Miért viselkedik így a fiam? Mit lehet vele kezdeni? Nem törődik már senkivel, semmivel, saját magával se, csak a gép előtt ül.
Valószínűleg van társasági élete, csak te nem látod, mert a neten éli... erre rá lehet kattani, ahogy jön, majd úgy el is múlik (valamikor).
A valamikor lehet hogy 10 év lesz, szóval ne siettesd. :D
Ha iszik, az nem szép, de még mindig jobb, mintha kocsmázna... a külsejét meg majd helyrerakja, ha lesz kiért jól kinéznie.
Szerintem ne aggódj, pár hónap múlva el lehet kezdeni piszkálni, hogy jó lenne, ha valami pénzt keresne, vagy tanulna, valamelyiket válassza ki.
Aki azt írja, hogy ne csinálj semmit, az jó nagy hülye. Volt barátom ugyanilyen volt, csak ő még most, 25 évesen is ezt teszi. Én is majdnem beleestem ebbe a hibába, mert nem tanultam tovább rögtön. 1 évig bírtam, nagyon rossz volt fiatal lányként a szobámban ülni.
Szólj rá, hogy jó lenne, ha februárban jelentkezne a feésőoktatásba vagy pedig okj-ra, ha egyiket sem, akkor pedig mindennap tanuljon nyelvet, meg nézzen diákmunkát.
Én nem mondom, hogy mindenáron tanulni kell, mert van, aki anélkül ér el sikereket (nekem mondjuk muszáj volt beiratkoznom fősulira). Megismer új embereket, eljár helyekre, lesznek tennivalói. Nem lehet így lenni 20 évesen, hogy ülök a szobámban 0-24 és játszom a gépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!