Miért viselkedik így a fiam? Mit lehet vele kezdeni? Nem törődik már senkivel, semmivel, saját magával se, csak a gép előtt ül.
#7, én egész jól megélek abból, hogy 20 éves korom környékén hónapokig csak a gép előtt ültem, és nem csinálok semmit. Vagy legalábbis a családom egy mukkot nem értett belőle.
Most sem értik, de ők is egész jól megélnek belőle,
Azért viselkedik így a fiad, mert nem motiválod kellőképpen. Ez a te sarad, ne szépítsd.
3 hónap ultimátum, pénzcsap addig is elzár, vagy dolgozik, vagy megy Isten hírével, amerre lát.
Na, ez már motiváció.
En is ilyen voltam. Gimi utan nem tudtam mit akarok, es anyaek azt mondtak varjak egy evet es majd addig kitalalom.
Ahogy telt az ido egyre jobban feltem, hogy mi lesz velem mit fogok csinalni. Senkinek nem mondtam es titokban foleg estekent ittam meg "cigiztem".
Majd ket evig aztan megismertem a neten egy fiu es utana szinte egyik naprol a masik megvaltozott minden.
Milyen alapon döntötte el, hogy halaszt 1-2 évet?
Milyen család az amikor a 20 éves kölyök, aki semmit nem tesz az asztalra osztja a lapokat, önálló döntéseket hozhat.
Ez egy hosszú éveken át tartó súlyos nevelési hiba következménye.
Most már ne akard nevelni, mert felnőtt.
Ha nem csinál semmit honnan van pénze piára?
Ezután már az következik, hogy meglop és megüt!
11-es: Én természetesen nem a számítógépes munkára értettem, ugyanis nekem is olyan munkáim vannak, amiben nagy szerepe van az utómunkának és van, hogy fél napig a gép előtt kell ülnöm, míg be nem fejezem.
De sajnos elég gyakori, már csak a környezetemből ítélve is, hogy elhagyják a céljai az illetőt, ül nonstop a gép előtt, játszik, chatel, nem tudja, most mi a francot csináljon. Ez addig jó, amíg ki nem találja, na de ennek azért nem szabadna 1 évnél tovább tartania, mert be lehet kattanni. Nem nekem fáj, hanem az illető hülyül bele. Megszűnnek a valós dolgok, nem tud aludni, elveszíti a kapcsolatait, folyton azon agyal, mi a baj vele. Nem egészséges, kell a kikapcsolódás, de azért ennyi idősen muszáj, hogy legyenek tervek, mert minél jobban húzza az időt, annál inkább kilátástalanná válik.
#19, ez nem tudom, baj-e... a kapcsolatok olyanok, hogy néha el kell küldeni a francba mindenkit. Aztán ha fontos hogy ott legyen, majd visszajön. Ha meg nem, nem kár érte. Nekem momentán nem nagyon vannak céljaim (ha a világuralmat nem számolom, de azzal kicsit le vagyok maradva most éppen), és nem is hiányoznak. Rá sem nagyon érnék, ha lennének. :D
Szóval a lényeg, hogy hagyni kell a dolgokat, és majd szépen kialakul minden magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!