Miért viselkedik velem igy a saját anyám?
az én anyukám is sokszor stresszes a munka helye miatt és olyankor a feszülcségét a családon tölti le pláne rajtam.Vannak napjai amikor mondjuk olyan kis dolgok miatt mit egy poharat rossz helyre tettem,elkezd üvöltözni.Ezek bennem is gyülemlettek és az lett az eredménye hogy ha valamin felhúzom magam vagy ideges vagyok vagy félek akkor légúti görcsöt kapok amit nem lehet kezelni ilyenkor le kell nyugtatni mert külömben megfúlladok.én leültem anyukámmal apukám kiséretében és tiztázni bróbáltuk a dolgokat és ment.A te helyzeted más itt úgy látom ez így nem megy,de azért próbálkozz.Amikor megkéred hogy üljetek le beszélni legyen ott egy nagyon közeli családtag aki melleted érvel és amikor megkéred hogy beszéljetek az nyugott hangon kezd ne kezdj el sírni csak nyugotan és aztán mond anyukádnak hogy bármi próblémája van amiért ennyire feszült te mellete álsz mindenben és segíteni akarsz aztán lassan kezd el neki mondani hogy mi a te problémád vele.Nem tudom hogy ezzel mennyit segítettem,de sok sikert!És kitartás
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!