Csak velem viselkedik igy a párom miota terhes vagyok, vagy másokkal is? Már nagyon kivagyok.
szió!
Biztos nem vagy egyedül, de valamit tenned kell. Mennyi idős terhes vagy? Mióta vagytok együtt?
Nem érdekli a babátok?
Nugodtan kérdezz rá, hogy miért viselkedik így és mondd el neki, hogy így nem fogjátok közösen felnevelni ezt a babát!
Nagyon sajnálom... :(
Szia!
Nem,nem csak veled viselkedik igy! Engem el is hagyott!
Egyetértek az előttem szólókkal. A párod egy bunkó, már bocs.
Én a helyedben nem tűrnék, nem szenvednék, hanem hazamennék a szüleidhez. Gondolom, ott nagyon várják már a kis unokát, és el lennél kényeztetve. Mert neked most ez jár. (Nem szakításról írok, csak átmenetileg)
Így ő talán elkezdi felfogni, hogy mit veszíthet, és talán észhez tér. Ne engedd meg neki, hogy hülyére vegyen, pláne egy ilyen helyzetben!
És ami a lényeg, ha te stresszelsz, azt a babád is érzi, sajnos. Neked most nyugalom kell, a szülésre lelkileg rá kell készülni, és ez egy ilyen pasi mellett bajosan megy!
Az én párom is hasonlóan viselkedett. Csak abban reménykedtem, h amikor majd meglátja a babánkat, minden megváltozik.
Megváltozott, na jó, nem mindenben, de imádja a kicsit, nem jár el annyit, kedvesebb velem is. Persze vannak rossz napjaink.
Neked kell mérlegelned, h megéri-e így ez a kapcsolat v sem!
Én úgy gondoltam, h ha nem változik szülés után, akkor elhajtom! DE csak azért, mert szeretem és tudom, h csak beparázott! Ha nem így lenne, már régen elküldtem volna!
Azt azért hozzátenném, h a kicsi megszületése utáni 8-10 hét sem volt egyszerű, de túléltük.
Gondold át jól, mérlegelj és dönts!
Talán, ha leülnétek megbeszélni, h ez így nem jó, és ha nem tud megváltozni, menjen el, észhez tér!
Én megkérdeztem a páromtól, h tudja-e, h a gyerek 3 éves koráig a láthatás csak az anya lakhelyén, kéthetente (vasárnap) 2 óra hossza. Mivel már megvolt a baba, és imádta/imádja, ez azért szíven ütötte!
Mit kívánhatnék? Sok sikert, erőt, türelmet, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!