Csak velem viselkedik igy a párom miota terhes vagyok, vagy másokkal is? Már nagyon kivagyok.
nekem is egy tapló lett,sőt ő úgy érzi,hogy még élnie kell és kijelentette,hogy még apasági nyilatkzatot se fogja megcsinálni. s*ggfej,én nem foglalkozok vele,lapáát :)
a baba fontosabb sokkal,mint egy ilyen alak
Az enyém is hasonló, csak ő még meg se kérdezi, hogy hogy vagy/tok? Ha én nem mondanám, ő meg sem kérdezné hogy mész e valahova vizsgálatra, szerintem sose tudja pontosan mikor hány hetes vagyok. velem rendes ha épp normális, mert amúgy rettentően elfoglalt, de ezzel a terhességes dologgal valahogy szégyenli hogy rékérdezzen, vagy nem is tudom. de nem tud mit kezdeni vele.
Próbáld te is kicsinosítgatni magad, ha már "akkora vagy" akkor a "fejed" nézzen valahogy ki... :) no ezt jól megírtam. nem tudom hány hetes vagy, de várj még szülésig szerintem a kirakással, lehet ha megszülsz, és meglátja a gyümölcsötöket, akkor megváltozik. Addig vészeld át valahogy a szüleidnél... vagy te is csavarogj a barátnőiddel, fagyizz, kirándulgass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!