Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak velem viselkedik igy a...

Csak velem viselkedik igy a párom miota terhes vagyok, vagy másokkal is? Már nagyon kivagyok.

Figyelt kérdés
Miota terhes vagyok,meg van őrülve,MINDEN hétvégén bulizik,nem visz sehova,meg állandoan csak azt kapom meg hogy mekkora lettem.Szoval nem kapok töle semmi kedvességet.
2009. ápr. 13. 05:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem is egy tapló lett,sőt ő úgy érzi,hogy még élnie kell és kijelentette,hogy még apasági nyilatkzatot se fogja megcsinálni. s*ggfej,én nem foglalkozok vele,lapáát :)

a baba fontosabb sokkal,mint egy ilyen alak

2009. ápr. 13. 10:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon sajnálom azokat az anyukákat és kismamákat akivel így viselkedik a párjuk. Ha velem így lenne én biztos lapátra tenném. Annyit nem ér egy pasi sem, hogy idegeskedj rajta. Veled most a világ legjobb dolga történik, ne hagyd, hogy egy ilyen bunkó pasi tönkre tegye. Ha tudsz menj haza a szüleidhez, akkor úgyis kiderül mi a helyzet veletek. Én nem várnám meg a szülést, ne csak a baba miatt maradjon veled, mert annak jó vége úgysem lesz. Minden jót neked, és légy erős! 32 hetes kismama
2009. ápr. 13. 10:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, de a párod tényleg egy tapló. Nyugodtan mutasd meg neki ezeket a válaszokat, amiket írtunk. Persze lehet, hogy azt mondja, hogy hülye nők, amilyen buta, önző. Ne haragudj, de mindig kiakadok, amikor ilyet hallok. Most nem ecsetelem, hogy velem milyen volt a párom, amikor terhes voltam és amióta megvan a kislányunk is, nem fájdítom a szíved, csak annyit, hogy nem minden férfi ilyen tapló. Sajnos Neked a rossz fajta jutott, szerintem "sokk" kellene neki, tudom, hogy nehéz, de én a helyedben otthagynám a francba, mert ha igazán szeret, akkor ez észheztérítheti. Ha meg ez sem, akkor pedig sajnos nem szeret igazán. Nektek jobb lenne az ilyen "apától" külön. 11 hós kislány anyukája.
2009. ápr. 13. 10:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém is hasonló, csak ő még meg se kérdezi, hogy hogy vagy/tok? Ha én nem mondanám, ő meg sem kérdezné hogy mész e valahova vizsgálatra, szerintem sose tudja pontosan mikor hány hetes vagyok. velem rendes ha épp normális, mert amúgy rettentően elfoglalt, de ezzel a terhességes dologgal valahogy szégyenli hogy rékérdezzen, vagy nem is tudom. de nem tud mit kezdeni vele.

Próbáld te is kicsinosítgatni magad, ha már "akkora vagy" akkor a "fejed" nézzen valahogy ki... :) no ezt jól megírtam. nem tudom hány hetes vagy, de várj még szülésig szerintem a kirakással, lehet ha megszülsz, és meglátja a gyümölcsötöket, akkor megváltozik. Addig vészeld át valahogy a szüleidnél... vagy te is csavarogj a barátnőiddel, fagyizz, kirándulgass

2009. ápr. 14. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!