Anyum miért mindig azzal törődik, hogy a másik milyen?
Barátkozok, van egy csomó tervem a nyárra, olyan emberekkel, akiket én kedvelek.
Nem arra buzdít, hogy k**váskodjak, feküdjek le bárkivel ilyen fiatalon, hanem hogy úgy öltözzek, mint ők. Mert neki ez tetszik, csak nekem nem. Ő nem tudja, hogy pont ezek az emberek néznek le engem a kinézetem miatt.
Ha anyukád azt nem akarja, hogy szexuálisan aktív legyél, akkor mondd meg neki, hogy márpedig ha úgy fogsz öltözni, sminkelni, viselkedni, mint a többi lány, a fiúk csak azt akarják majd tőled, akár rád is erőltethetik.
Kérdezd meg tőle: anya, te azt akarod, hogy a lányodat a fiúk semmibe vegyék, és szexuális eszközként tekintsenek rá?
már meg ne haragudj, de ahelyett, hogy itt siránkozol (mert akárhogy nézzük a kérdést, ez önsajnálkozás), tehetnél valamit a kövérséged ellen.
a kérdésre meg te is tudod a választ.
"És azt nem szeretné, hogy összefeküdjek a fiúkkal. Csak azt, hogy úgy öltözzek, merjek visszaszólni."
Azt akarja, hogy legyen vér a pucádban, és állj ki magadért! Kövérség ellen tudod mit kell tenni... sportolni, fogyózni, izzadni, szívverést magaasan tartani XD
Az a 53%os válaszoló pedig jól mondta: szólj vissza, kik az osztálytársaid neked, hm? Mi történik, ha beszólsz egy jó erőset? Megvernek? Nem hiszem, mert úgy írtad le magad mintha egy cumo birkózó lennél.... Cumozd le őket XD Bocs, de ez tényleg önsajnálat... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!