A lányom csak a macskájával törődik, mit tegyek?
Van egy 16 éves lányunk meg egy macskánk és mindig vele foglalkozik.Újabban bent is alszik a szobájába napközben meg az ágyára mászkál fel és alszik benne a lányom pedig hagyja!Egész nap viszi magával mindenhova a kezében.Én mindig kirakom az udvarra mert nekem ne menjen fel az asztalra ahol eszünk.Lányom meg hagyja neki hogy egy tálból egyen vele!Így is megvan karmolva az arca a szeme alatt de nem érti hogy ez egy állat nem egy plüssmaci!
Hogyan szoktassam le a macskázásról?
Egy talbol esznek ? Azert azt ugye tudja a lanyod hogy az a macska a "mosakodas"cimszo alatt a vegbel nyilasat es nemi szervet is vegig nyalogatja.. nem csak a lanyodnak hanem neked sincs valami sok eszed ha ezt hagyod.
Szerintem nyird ki a dogot valami veletlen balesetnek alcazva.
Hááát nálunk a macska az asztalon eszik, de mi azt az asztalt nem használjuk, csak gyümölcs, meg üdítő van rajta. Én is a macskámmal alszom, állatokkal nőttem fel engem ez nem zavar.
Mindennap mikor hazajövök úgy üdvözöl hogy megnyalogatja az orrom én meg adok neki puszit, de ugyan így van a kutyákkal.
Oltásai rendben vannak, csak az udvarra megy ki messzebb nem is merne.
Van akinek háziállatok, nekünk családtagok. Ez van.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!