Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ha egy anya ilyet...

Normális ha egy anya ilyet mond a saját lányának?

Figyelt kérdés
Tegnap este keresztanyáméknál voltunk, s ott anyuék elmondták, hogy nagyiéktól wellness hétvégét kapnak karácsonyra, s hogy mit válasszanak, milyen helyet. Tudni kell hogy rajtam kívül (16) van egy 8 éves testvérem is. A vicc meg, hogy anyuék kettesben akarnak menni. Mondtam erre, hogy 3 személyre foglalják, mert én is szeretnèk menni. Erre anyum azt mondta, hogy minden vágya, hogy a 16 éves lányával hármasban wellnessezzen. Ezt én nem bírom felfogni, hogy lehetnek ilyen önzők? Nyáron sem voltunk kirándulni sehol, csak strandolni jártunk. Igazságtalannak tartom az egészet. Meg az a bajuk, hogy én mindig rajtuk lógok. Ez ekkora baj? Nemhogy örülnének neki. Meg még a 25 éves keresztanyám azt mondja nekem, hogy beteges az, hogy ennyire rá vagyok akaszkodva a szüleimre, meg hogy ők már mennyi mindenért lemondhattak azért, hogy nekem jobb legyen, én meg sajnálok tőlük egy kettesben eltöltött hétvégét. De én nem sajnálom, én csak ott akarok lenni. Ők akartak gyereket, akkor miért ilyenek?

2015. dec. 11. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
94%

Én mondok majd még ilyenebbet is, ha a gyerekem 16 évesen is így fog tapadni mint most 1.5 évesen ;)

Nekem kamuszagu a dolog, részint a kérdező bicskanytogató válaszai miatt, amúgymeg ki látott már ilyet, hogy a kamasz nem repesett hogy elhúznak a szülők :D Ja, meg hogy a 8éves nem jár kávézóba... :D Sírtam! :D

2015. dec. 11. 12:34
 62/82 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális... én 16 évesen koliban laktam 60 km-rel odébb. Ideje lenne már felnőni... de a szüleid is hibásak, ha ilyen selejt gyereket neveltek...
2015. dec. 11. 12:54
 63/82 anonim ***** válasza:
38%

Könyörgöm ne írjatok ide többet!

A kérdező vagy troll vagy egy nagyon komoly lelki és mentális gondokkal küzdő lány. Bármelyik is,hadjuk lenyugodni!

2015. dec. 11. 13:17
 64/82 anonim ***** válasza:
78%
A kérdező egy troll!
2015. dec. 11. 13:22
 65/82 anonim ***** válasza:
100%
7. Jobb lenne. Vagy legalabbis normalis. Mert ez, amit most csinalsz, nem az
2015. dec. 11. 13:56
 66/82 anonim ***** válasza:
95%

Az szerintem normális, hogy nem a "normális" dolgokra vágysz.

Mikor én 16 voltam, a húgom 13, mindketten otthonülősek voltunk. Mikor a szüleink elmentek hétvégére, rendeltünk 3 hatalmas pizzát, befeküdtünk az ágyukba, és hajnalig tévéztünk.

Egyikünknek sem jutott eszébe, hogy akkor most buli meg haverok. Vagyis inkább nekünk ez volt a buli.

De 9 évesen már mentem nyári táborba.

Szerintem nem Pán Péter szindróma ez, hiszen 16 évesen korlátozottan vagy cselekvőképes, nem is tudnál annyi felelősséget vállalni, mint egy felnőtt. Ez valami elhúzódó szeparációs szorongás.

2015. dec. 11. 15:56
 67/82 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidnek igaza van, én sem vinnélek magunkkal a helyükben. Éppen ideje, hogy megtanulj egyedül is lenni nélkülük. Sőt, már most is késő. Inkább professzionális segítséget kéne neked találniuk, mert így soha az életben nem fogsz leszakadni róluk, és még 50 évesen is otthon fogsz lakni. Ezt pedig biztos nem akarják! Legkésőbb 25-30 évesen ki leszel rakva az utcára, onnantól meg boldogulhatsz majd ahogy akarsz.
2015. dec. 11. 16:03
 68/82 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemi részhez: ha jó tanuló vagy, úgyis továbbtanulsz. És nem, nem feltétlenül ott, ahol laksz. Az, hogy utazol, állati jól hangzik. Két hétig: utána rájössz, hogy napi x órát elszórsz, ami helyett alhatnál, pihenhetnél, stb. Egyetemen 2 óra plusz alvásért a fél életét odaadja az ember. Szóval kezd el magad az elválás gondolatához szoktatni. Vagy szerinted majd ha 25 évesen lesz egy komoly kapcsolatod, a párod anyádékhoz fog költözni, mert nem vagy képes leszakadni?
2015. dec. 11. 16:12
 69/82 Beltazor91 ***** válasza:
100%

Szüleidnek kell a magán élet,közös szórakozás, különben elhidegülnek egymástól....

Abból válás lesz, aztán hol fogsz aludni????

2015. dec. 11. 16:57
 70/82 anonim ***** válasza:
100%
Elküldtem ezt a kérdést a hasonló korú lányomnak, és megköszöntem, hogy nem ilyen...
2015. dec. 11. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!