Normális ha egy anya ilyet mond a saját lányának?
Én mondok majd még ilyenebbet is, ha a gyerekem 16 évesen is így fog tapadni mint most 1.5 évesen ;)
Nekem kamuszagu a dolog, részint a kérdező bicskanytogató válaszai miatt, amúgymeg ki látott már ilyet, hogy a kamasz nem repesett hogy elhúznak a szülők :D Ja, meg hogy a 8éves nem jár kávézóba... :D Sírtam! :D
Könyörgöm ne írjatok ide többet!
A kérdező vagy troll vagy egy nagyon komoly lelki és mentális gondokkal küzdő lány. Bármelyik is,hadjuk lenyugodni!
Az szerintem normális, hogy nem a "normális" dolgokra vágysz.
Mikor én 16 voltam, a húgom 13, mindketten otthonülősek voltunk. Mikor a szüleink elmentek hétvégére, rendeltünk 3 hatalmas pizzát, befeküdtünk az ágyukba, és hajnalig tévéztünk.
Egyikünknek sem jutott eszébe, hogy akkor most buli meg haverok. Vagyis inkább nekünk ez volt a buli.
De 9 évesen már mentem nyári táborba.
Szerintem nem Pán Péter szindróma ez, hiszen 16 évesen korlátozottan vagy cselekvőképes, nem is tudnál annyi felelősséget vállalni, mint egy felnőtt. Ez valami elhúzódó szeparációs szorongás.
Szüleidnek kell a magán élet,közös szórakozás, különben elhidegülnek egymástól....
Abból válás lesz, aztán hol fogsz aludni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!