Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ha egy anya ilyet...

Normális ha egy anya ilyet mond a saját lányának?

Figyelt kérdés
Tegnap este keresztanyáméknál voltunk, s ott anyuék elmondták, hogy nagyiéktól wellness hétvégét kapnak karácsonyra, s hogy mit válasszanak, milyen helyet. Tudni kell hogy rajtam kívül (16) van egy 8 éves testvérem is. A vicc meg, hogy anyuék kettesben akarnak menni. Mondtam erre, hogy 3 személyre foglalják, mert én is szeretnèk menni. Erre anyum azt mondta, hogy minden vágya, hogy a 16 éves lányával hármasban wellnessezzen. Ezt én nem bírom felfogni, hogy lehetnek ilyen önzők? Nyáron sem voltunk kirándulni sehol, csak strandolni jártunk. Igazságtalannak tartom az egészet. Meg az a bajuk, hogy én mindig rajtuk lógok. Ez ekkora baj? Nemhogy örülnének neki. Meg még a 25 éves keresztanyám azt mondja nekem, hogy beteges az, hogy ennyire rá vagyok akaszkodva a szüleimre, meg hogy ők már mennyi mindenért lemondhattak azért, hogy nekem jobb legyen, én meg sajnálok tőlük egy kettesben eltöltött hétvégét. De én nem sajnálom, én csak ott akarok lenni. Ők akartak gyereket, akkor miért ilyenek?

2015. dec. 11. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
99%
40: Szerintem téged is szívesen kölcsön adna a családod :D
2015. dec. 11. 11:26
 42/82 anonim ***** válasza:
100%

És mikor tervezed, hogy majd elköltözöl? Hány éves korod körül? 20? 30? 40? Saját családot akarsz majd egyszer? A férjed mit fog hozzá szólni, hogy anyukádékat viszed majd magaddal a másik szobába, hogy tudj nyugodtan aludni? Hm? Ha ennyien leírták, hogy itt baj van, akkor egy kicsit sem gondolkodsz el rajta, hogy tényleg van valami?

Ezek komolyan érdekelnek. Legalább magadnak válaszold meg!

2015. dec. 11. 11:28
 43/82 anonim ***** válasza:
100%

atyaég! nem vagy hajlando kollégiumba koltozni..

oszintén sajnálom a szuleidet, nagyon idegesito lehetsz.

mi lesz veled késobb? te majd 30 évesen is otthon fogsz lakni, mert az nyugtat meg téged, ha a szuleid a másik szobában vannak?

(nagyon remélem, hogy ez csak egy kitalácio, ha meg mégsem, gondolj a szuleidre, nem lehetsz ilyen onzo, hogy egy nyugodt percet sem hagysz nekik, mert ott vagy mindenhol, mint egy kiskutya...)

2015. dec. 11. 11:30
 44/82 anonim ***** válasza:
100%

8 éves gyerek szerelem és tényleges szerelem között van különbség...

mint aközött is, hogy 8 évesen ragaszkodik valaki az anyjához, vagy 16 évesen...lehet te még 50 évesen is szülőkhöz leszel ragadva...

22F

2015. dec. 11. 11:30
 45/82 anonim ***** válasza:
96%
A szeretetet a birtoklasi vaggyal osszekeverni nem szerencses. Altalaban szulok szoktak, mikor el kene engedni a gyereket, itt az a ritka eset van amikor forditva van. Ha szeretek valakit, az nem azt jelenti hogy folyton vele akarok lenni, hanem azt, hogy azt nezem NEKI mi jo, nem azt hogy mi jo NEKEM.
2015. dec. 11. 11:31
 46/82 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, az ember segíteni próbál neked, ír egy normális hangvételű hozzászólást, kicsit még sajnál is, erre meg írsz valami ostobaságot. Ezt miért kell?

Ennek fényében én azt gondolom, hogy nagyon jól tudod, hogy nem normális a viselkedésed, és még ráadásul feltűnési viszketegséget is van. A kérdést is csak azért írtad, hogy foglalkozzanak veled.

2015. dec. 11. 11:32
 47/82 A kérdező kommentje:
41 viccesnek hiszed magad, de elhiheted, hogy velem jobban jártak! Jó tanuló vagyok, segìtek itthon, zongorázok és sportolok, mindkettőben jó vagyok. Tesóm egyik nap még focira akar járni, másik nap meg már táncolni akar, vagy gitározni. Hétvégén kimegy jászani, aztán úgy jön haza, hogy tiszta kosz. Összeszed mindent, gyíkot, pókot, bogarat, egyszerűen undorító. Egész házban mindenhol rá tudsz lépni legóra, mert valahol mindig elejt egyet, ha megyek vele az utcán felszed minden követ meg botot, mint egy fogyatékos, egyszerűen szégyen az egész gyerek ahogy van. És még szerinted inkább engem adnának kölcsön ;)
2015. dec. 11. 11:37
 48/82 anonim ***** válasza:
98%
Teljesen mindegy, egy szulo nem tesz kulonbseget a gyerekei kozott. Vagy mindketto jon, vagy egyik sem.
2015. dec. 11. 11:39
 49/82 anonim ***** válasza:
100%
kérdezo, egy 8 éves kifiu pont -igy- normális!
2015. dec. 11. 11:40
 50/82 anonim ***** válasza:
100%
Azért az se teljesen normális, hogy az ellenkező nemű 8 ! éves testvéreddel hasonlítod össze a saját viselkedésed. Rossz belegondolni, hogy 2 év múlva legálisan szavazhatsz majd és jogilag felnőtt leszel...
2015. dec. 11. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!