Normális ha egy anya ilyet mond a saját lányának?
Csillagom, van közöttetek 8 év!
És rossz hírt mondok: Önző vagy!
örülj neki ,hogy együtt vannak a szüleid . sajnos ritka már az ilyen.
mièrt fáj neked, hogy kicsit kettesben szeretnènek lenni?
nagyon èretlen vagy mèg. kicsit a helyükbe kèpzelhetnèd magad...èvtizedek óta nem tudnak kettesben kimozdulni egy hètvègère,kicsit lazítani..most lenne mód,de te meg a hisztiddel elrontod..
neked is lesz mèg barátod,ès igen,de se örülnèl egy romantikus hètvègèn,hogy ott van mèg egy családtag is harmadikkènt..
persze a gyerekük vagy,de ez nem jelenti azt,hogy mostmár nèlküled nem mehetnek sehova
Sajnos igazuk van :S
Azt nem mondta senki amúgy hogy legyél rossz tanuló, meg válj ribivé 16 évesen, de kicsit le kéne szakadni róluk. Találd fel magad, olvass, sétálgass egyedül, ha már nem kellenek barátnők...tudom is én. Azért ebben a korban fura ennyire anyutól függeni.
A 8 éves tesód meg hogy jön ide? Ő még szinte kisgyerek, és pont úgy viselkedik ahogy a korabeliek. Te viszont nem igazán.
túl önző kislány vagy te ahhoz, hogy felfogd a szüleidnek szüksége van arra, hogy NE POFÁTLANKODJ az életükbe, olyan vagy mint egy pióca...az öcséd 8 éves összefogdos minden bogarat, szerinted fogyatékos...szerintem meg te vagy nagyon elkényeztetve, mondjuk mentális betegséged van amit nem akarsz kezeltetni, szóval felesleges vitatkozni...te vagy a beteg nem a tesód...
22F
Nyáron "csak" strandolni jártatok? Micsoda kegyetlenség, hogy nem másztatok hegyet 40 fokban...:D
Anyád reakciója lehet, hogy érdes volt, viszont meg tudom érteni, ha évek óta úgy csüngsz rajtuk, mint egy majombébi, ráadásul ezzel az önző, sértett óvodás habitussal. Kapaszkodj meg, azzal, hogy a szüleid ápolják a kapcsolatukat, hosszútávon neked és a testvérednek tesznek jót, nem csonka vagy mozaikcsaládban kell felnőnötök. Biztosítják a különóráidat (sport, zene), még csak azzal sem vádolhatod őket, hogy nem kapsz meg mindent, amire szükséged van és az erejükből telik. Miért ne mehetnének kettesben wellnessezni? Akár - horribile dictu - a saját pénzükből is, amit megkeresnek, nem csak ajándékként? Mi is szerveztünk magunknak rendszeresen kettesben töltött hétvégét, nem feltétlenül wellnesshotelben, sokszor elég az is, ha csak otthon vagyunk egy-két napot a gyerekek nélkül, elmegyünk kirándulni vagy vacsorázni, és csak egymással foglalkozunk. Attól, hogy egy párnak gyereke születik, még nem áll meg az élet, és nem csak apu és anyu lesz az ember...:-)
Anyaként írom szintén:
A 12 évesem nem fiúzik, teljesen normális, játszik még, DE azért már örül, ha nem vagyok itthon, nem lógok a nyakán. Elmondja, hogy hiányzom, pontosan tudja, hogy szükségem van kettesben lenni a párommal és teljes mértékben elfogadja, úgy, ahogy én is tiszteletben tartom, ha Ő akar játszani, kettesben lenni a barátnőjével. Tiszteljük egymás határait.
Az Öcséd 8 évesen teljesen normális, a fiam is ennyi, az a dolga, hogy kint legyen, koszos legyen, fedezze fel a természetet. Ahogy érzékelem, iszonyú féltékenység van benned és legszívesebben kisajátítanád a szüleidet/Anyukádat. Nem mondom, hogy helyes volt ahogy mondta ha így mondta, de ha éppen felhúztad, akkor jogos, nekem is olykor kicsúszik a számon ez-az, de utána bocsánatot tudok kérni a gyerektől is.
9 évesen még én is végigbőgtem egy tábort a szüleim nélkül, de azért 14 évesen már örültem, ha békén hagytak kicsit.
Szóval szerinted itt mindenki hülye, ha mindenki így gondolja, hogy Veled van a baj? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!