Normális ha egy anya ilyet mond a saját lányának?
" De kérdem én jobb lenne ha bulizni járnék, vagy elmennék haverokkal én is nyáron Balatonra, vagy most síelni nélkülük? "
IGen, jobb lenne, mert ez lenne a korodnak megfelelö viselkedés!
27.-nek.
"Szóval továbbtanulni nem tervezel? Mert hacsak nem egy egyetemvárosban éltek, akkor el kellene válnod tőlük suli időben. Saját családot sose akarsz? Kezdem sajnálni a szüleid... "
Megelőztél! :) Nekem is ez ugrott be,mármint a tovább tanulás és a család.
( Azt meg már le sem merem neki írni,hogy mi lesz akkor,ha a szülei,ne adj Isten,akár már ma,meghalnak. :( )
#23: Egy 8 éves mégse járjon kávézóba :)
Anyukádnak már rég lépnie kellett volna, hogy ennyire betegesen (mert ez már az) ragaszkodsz hozzájuk.
Igaza van az iskola pszichológusnak, nagyon nem stimmel nálad valami.
Anyádtól nagyon nem volt szép a megfogalmazás módja.
Te viszont a korodhoz képest tényleg nem vagy eléggé önálló.
(A szüleidnek ezt meg rég észre kellett volna vennie, és valamilyen módon - akár személyesen, akár harmadik személy bevonásával - át kellett volna segítenie a problémáidon.)
Nos, most olvastam el a válaszokhoz írott reagálásaidat. Az előzőekben ejtett hibákért elnézést, remélem értelmezhető voltam úgy is, hogy az automatikus szövegkiegészítő itt ott felülírta az általam leírtakat.
A köztes reagálásaidat olvasva elgondolkodtam. 16 évesen talán okosabb lenne nem felülbírálni az iskolapszichológust, különösen egy-két beszélgetés alapján. Te lázadsz a magad módján, ez az önző viselkedésedből látszik.
Szép dolog hogy szereted a szüleidet, és nem biztos hogy baj, hogy későn érő típus vagy,
DE: vedd Figyelembe, hogy ők nem csak a te szüleid, hanem egymás házastársai is. Nekik is szükségük van egy kis romantikára, mint minden párnak. Ettől marad egy házasság működőképes. Nem élhetnek csak a gyerekeiknek, de ettől még szeretnek téged.
És ha te is szereted őket, hagyd őket kettesben lenni. Majd egy másik alkalommal elmentek hármasban.
Ha egyetemre megyek utazni fogok. Nem vagyok hajlandó kollégiumba menni.
Ha már itt tartunk, öcsém azért szeret keresztanyuméknál lenni, mert szerelmes keresztanyumba. Mondtam is apumnak, inkább őt vigyétek orvoshoz, mert ez a beteges. De persze ezen csak mindenki mosolyog. Valaki kérdezte, hogy a tesóm miért ne jöjjön kirándulni, ha már én is, annak szívesen kölcsön adnám őt egy napra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!