Hogy mondjam el anyáéknak, félek? .
Figyelt kérdés
13/L vagyok.Nemrég kezdtem el színjátszóra járni,ahova jàr egy fiú akit ismertem egy szomszédomtól és kedveltem,de évente 2× láttam..azonban most hetente 2× látom és kialakult köztünk valami...13 évesek vagyunk,korai még nekünk,de boldogá tesszük egymást és nagyon szeretem a fiút...jó tanuló, a szüleim is ismerik egy kicsit,és szerintük egy jól nevelt gyerek, csak fèlek ha szólok errôl a "kis kapcsolatról" tiltakozni fognak,és nem engednek színjátszora,nem engedik h sms-ezek vele meg ilyesmik...semmi komoly kapcsolat naponta beszélünk,színjátszóról kézen fogva megyünk haza,s ha úgy van megölel/megpuszil...majd komolyabb tovább lenne,szerinte kellene szólni a szüleinknek,én meg félek hogy megtiltsák...hogy kellene el mondanom?Kérlek ne jöjetek azzal,hogy biztos csinálunk " hülyeségeket" s h " ezek a mai fiatalok" mert ez egy olyan gyerekes szerelem,aminek remélem lesz következtetése (jó kovetkeztetese) a jövõben is.Mit kellene tennem?2015. dec. 6. 22:11
21/24 anonim válasza:
Én is 12 vagyok, és tudok helyesen írni, összetetten fogalmazni. Interneten, amikor nem mondok kort, 15 évesen néznek. Nem minden ember egyforma, ezt meg kéne tanulni. :)
22/24 anonim válasza:
Látom, a szövegértés nem megy. :) Írásképről beszéltem. Minden kornak meg van a maga fejlődési szakasza, így többek között az is látszik, ki mennyire tud szofisztikátlan írni. Az íráskép pedig nem egyenlő a helyesírással...
23/24 anonim válasza:
"Utolsónak:mert 13 évesen nem irhat valaki helyesen? Vagy nem tudhat helyesen fogalmazni?" Könyörgöm, én erre válaszoltam...
24/24 anonim válasza:
Akkor legközelebb írd oda, kinek szántad a válaszodat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!