Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyáéknak?

Hogy mondjam el anyáéknak?

Figyelt kérdés
13/L vagyok.Nemrég összejöttem egy osztálytársamal,amúgy szerintünk is korai, de nagyon kedveltük egymást(én régebb ota kedveltem) és hát úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk...anya tudja, hogy kedvelem a sràcot és szerinte is ügyes,szüleink joba vannak, jó barátok....nen csinálunk semmi "korunkhoz nem illôt" fogjuk egymás kezét,megöleljük egymást elkisér a buszmegállóba,néha megpuszil...na de félek szólni anyáéknak...fèlek,hogy azt hiszik nem fogok tanulni,és tiltani fogják a kapcsolatot és a srác szüleivel is megszakítsák a kapcsolatot....anya gondolom nem akadna annyira ki,õ elfogadná ezt,de apa nem hiszem,hogy így lenne vele...de nagyon régóta vártam,hogy eljön az a nap mikor ezzel a sráccal lehetek,és nem akarok pontot tenni a kapcsolatnak...mondom szerintünk is korai meg minden ,még kicsik vagyunk ehez, de kézenfogásnál,ölelésnél és ritkán puszinál sincs több...szüleimel jó a kapcsolatom,de ilyenekról félek/szégyelek beszélni...szerintetek, hogy kellene elmondanom?Vagy még vàrjak,lássuk tart a kapcsolat és inkább késõbb szóljak?

2015. nov. 22. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Mindenféle képen mond el, mert ha mástól tudják meg, az sokkal rosszabb, és eljátszod a bizalmukat. Ha meg is engednék, tuti nem fogják, ha a szomszéd néni közli a dolgot. Ülj le anyukáddal, négyszemközt, és mond el neki azt, amit érzel, és gondolsz. Hidd el, tudják ők is, hogy ennek lassan eljön az ideje. Nem kell szégyenkezni, és félni sem. :) Csak ügyesen!
2015. nov. 22. 21:06
 2/9 anonim válasza:
100%
Szerintem nincs mitől félni! Nyugodtan mondd el nekik, csak ne azt mondd, hogy "Van egy pasim..." Hanem mondd el részletesen, hogy mi a helyzet... Az én anyukám nagyon szigorú... 13 és fél évesen volt első szerelmem... Elmondtam neki, és megbeszéltük, hogy a szerelmtől nem tilthatnak el... Semmi értelme! Anyukád is összejött apukáddal! :) Nyugalom, menni fog! :) 15/L
2015. nov. 22. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el nyugodtan, úgy, ahogy ide leírtad. :) Előbb-utóbb úgyis megtudnák, és jobb, ha te mondod el, hogy ne mástól tudják meg. Érteni fogják, hogy ez egy szép, "ártatlan" gyerekszerelem. :)
2015. nov. 22. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szüleidre kell bíznod. Ha úgy érzik jól neveltek, akkor engedik, ha nem biztosak a nevelésükben, akkor nem fogják engedni.
2015. nov. 22. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondd el nyugodtan. A szüleid ismernek, ismerik a fiút, nem hinném, hogy ellenükre lenne ez a kapcsolat. Ez teljesen normálisnak és elfogadhatónak tűnik, így 13 évesen. Hajrá!:)
2015. nov. 22. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos vagy!:D

Nyugodtan mondd el, tenyleg rossz lesz, ha mas szajabol tudjak meg, es ha jo baratok vagytok a fiu szuleivel akkor a fiut is ismerik, szoval nincs mit parazni. Orulok, hogy van meg, aki hasonlo korban nem b.aszik, hanem attol fel, hogy mit szolnak a szulei a baratjatol.:)

2015. nov. 22. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Legyél őszinte és mondd el. Bármit is mondanak rá, állj ki magad mellett! :)

Én párommal 14 évesen jöttem össze és bár elmondtam szüleimnek (kb 2 hónap után) nagyon sokat veszekedtek velem sajnos. Viszont az évek minket igazolnak és már lassan 7 éve alkotunk egy párt, úgy hogy soha nem szüneteltettünk meg egyéb hülyeségek. Úgyhogy hajrá!!! :)

2015. nov. 22. 22:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon köszönöm a válaszokat...más szájából nincs nagyon, hogy hallják hisa csak a legközelebbi közös barátjaink tudják...és volt eset, hogy azt hitték tesok vagyunk és azért õlelkezünk:)) (nagyon hasonlitunk egymásra,de 100% nem tesok vagyunk :)) ) Na de elhatároztam,hogy holnap elmondom a szüleimnek, csak nem tudom,hogy....és tényleg nagyon félek mi lesz..nagyon szeretem a srácot és õ is engem és jlenleg nem tudom mi lenne nélküle velem...sokmindnben segít és tök kedves velem és errõl van szó nem a b**sról...na de kösz a tanácsokat
2015. nov. 23. 20:31
 9/9 Belluka válasza:

Ez olyan megható!!!

Ha anyukádék megtiltják, összetörik a pici szívem, oh, mama! Segííííts!

2015. dec. 17. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!