Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem vettek fel egyetemre?...

Nem vettek fel egyetemre? Hogy mondjam el anyáéknak?

Figyelt kérdés
Beszéltünk róla, régebben, hogy ha nem sikerül, akkor se keseredjek el, mert vannak terveim és ők is ezt mondták. De most egyszerűen nem tudok eléjük állni és elmondani, pedig muszáj lesz.
2014. júl. 24. 21:42
 1/8 A kérdező kommentje:
*az elsőhöz nem akartam kérdőjelet tenni
2014. júl. 24. 21:42
 2/8 anonim válasza:
66%
szia anyu apu nem vettek fel egyetemre
2014. júl. 24. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Ne keseredj el! Ennek így kellett valamiért lennie. Csak szimplán mondd el nekik és csak előre tekints. Ha nagyon szeretnéd ezt a szakot, akkor jövőre is meg
2014. júl. 24. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
próbálhatod.
2014. júl. 24. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi tragedia nem tortent. Majd megprobalod jovore, addig dolgozz, gyujts penzt, vagy tanulj nyelvet.

Nyugodtan mondd el otthon, mi tortent.

2014. júl. 24. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Odaállsz és elmondod nekik. Ők is tudják azt, hogy volt rá esély, hogy ne vegyenek fel, ez ilyen. A jó az, hogy vannak terveid, ebben szüleid is támogatnak, szóval tényleg nincs okos a kesergésre! :) Egy év alatt annyi minden hasznos dolgot csinálhatsz. Engem sem vettek fel két éve, akkor eléggé kiborultam, idővel rájöttem, hogy egyáltalán nem baj, ennek így kellett lennie. Idén pedig felvettek, és életem legjobb éve volt ez.. úgyhogy biztos vagyok benne, hogy okkal történik, ami történik :D
2014. júl. 24. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem nagy gáz szerintem. Velem is előfordult ez két ízben is és én ilyenkor elmentem tanulni egy olyan helyre, ami plusz pontot ad és a szakmámba vág, utána meg elkezdtem tanulni a nyelvvizsgára, mellette meg melóztam. Nem teltek rosszul ezek az évek, de azért jobb lett volna 22 és nem 25 évesen diplomázni:D
2014. júl. 24. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:
22%
okj val már jobb az élet ezt egyetemet végzőként mondom és halál komolyan
2014. júl. 25. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!