Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyáéknak,...

Hogy mondjam el anyáéknak, félek? .

Figyelt kérdés
13/L vagyok.Nemrég kezdtem el színjátszóra járni,ahova jàr egy fiú akit ismertem egy szomszédomtól és kedveltem,de évente 2× láttam..azonban most hetente 2× látom és kialakult köztünk valami...13 évesek vagyunk,korai még nekünk,de boldogá tesszük egymást és nagyon szeretem a fiút...jó tanuló, a szüleim is ismerik egy kicsit,és szerintük egy jól nevelt gyerek, csak fèlek ha szólok errôl a "kis kapcsolatról" tiltakozni fognak,és nem engednek színjátszora,nem engedik h sms-ezek vele meg ilyesmik...semmi komoly kapcsolat naponta beszélünk,színjátszóról kézen fogva megyünk haza,s ha úgy van megölel/megpuszil...majd komolyabb tovább lenne,szerinte kellene szólni a szüleinknek,én meg félek hogy megtiltsák...hogy kellene el mondanom?Kérlek ne jöjetek azzal,hogy biztos csinálunk " hülyeségeket" s h " ezek a mai fiatalok" mert ez egy olyan gyerekes szerelem,aminek remélem lesz következtetése (jó kovetkeztetese) a jövõben is.Mit kellene tennem?

2015. dec. 6. 22:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Mond el amit ide írtál. Inkább tőled tudják meg, mint mástól, aki meglát benneteket. Akkor nagyobb az esély hogy megengedik, ha te mondod el.
2015. dec. 7. 07:02
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

Milyen a kapcsolatod a szüleiddel? És úgy általában hogy állnak az ilyen dolgokhoz?

Szerintem olyan dolgoktól félsz, ami teljesen természetes, de nem tudom, honnan indulnak ezek a félelmek.

Szerintem semmi rossz nincs ebben, ami történik, a szüleidnek is ezt kellene észrevenniük. Egyébként tényleg jobb, ha tőled tudják. De ezt úgy meséld el nekik, mint ami a világ legtermészetesebb dolga, nem úgy, mint valami, ami miatt bűntudatod van.

2015. dec. 7. 08:22
 13/24 anonim ***** válasza:
57%
Egy 13 éves nem így ír a "kis kapcsolatukról". Kitalált baromság!Az is hülye,aki ezt elhiszi!
2015. dec. 7. 08:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is gyanús, hogy így fogalmazol. Pont a gyerekek szokták véresen komolyan venni az első szerelmet, és nem nevezik kis kapcsolatnak, gyerekes szerelemnek.

Főleg, hogy nincs viszonyítási alapjuk arról, hogy milyen egy igazi kapcsolat.

De ha valóban igaz, és tegyük fel, érettebben gondolkodsz az átlagnál, akkor azt gondolom, hogy ezt elég éretten megtudod fogalmazni a szüleidnek úgy, hogy megértsék és megnyugtasd őket arról, hogy nem fog történni semmi, amíg el nem értétek hozzá a megfelelő kort.

2015. dec. 7. 08:59
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem találtam ki semmit,minden igaz amit ide leírtam,aki nem hiszi az így járt...a tanácsokat köszönöm:)
2015. dec. 7. 14:18
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

"aki nem hiszi az így járt"

Hát képzeld van jobb dolgunk is.

2015. dec. 7. 14:36
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Miért nem lehet elhinni, hogy nem minden 13-15 eves ember egyforma? -.-

Igen, a suliban is vannak olyanak, akiknek 18-20 eves pasijuk van ( a csaj max 14 eves) es en kinezem belőle, hogy mar nem szűz, de vannak olyanok is, akik normalisak es 1 evvel idosebb sraccal jönnek össze es nem fekszenek össze a 2. Randi utan.

Es lehet a kérdező a 2. Kategória, es nem tinir**anc.

Es igen, lehet hogy érettebb a koranal vagy akar itt olvasott több olyan kérdést, hogy 13 évesen meg nem komolyak a kapcsolatok es ezért inkább igy fogalmazta meg a kérdést, mert nem akarta, hogy neki is csak okoskodjanak, hogy minek ilyenkor párkapcsolat?/úgyis szét mennek, stb...

2015. dec. 7. 18:07
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
mert egy 13 éves gyerek nem fogalmaz ilyen összetetten, illetve nem pontokat sem használnak a mondatok közepén, mivel még nincs olyan kifinomult írásképük, 6-7.-es gyerek nem tud még ilyen szépen fogalmazni
2015. dec. 7. 20:36
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Utolsónak:mert 13 évesen nem irhat valaki helyesen? Vagy nem tudhat helyesen fogalmazni?
2015. dec. 7. 21:04
 20/24 anonim válasza:

Ez annyira cuki! ♥ Kömölyan elmosolyodtam :$

Más tinik 13 évesen már a szexről áradoznak, ti meg olyan ki aranyosak vagyok. Nincs szebb dolog a tiniszerelemnél.

Szerintem ülj le anyával és beszéld meg. Ő felnőtt, és ismer téged, biztosan tudja, hogy te nem vagy ilyen "tinik****".

Sok sikert, és szép estét! :)

2015. dec. 7. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!