Hogy mondjam el anyáéknak, félek? .
Milyen a kapcsolatod a szüleiddel? És úgy általában hogy állnak az ilyen dolgokhoz?
Szerintem olyan dolgoktól félsz, ami teljesen természetes, de nem tudom, honnan indulnak ezek a félelmek.
Szerintem semmi rossz nincs ebben, ami történik, a szüleidnek is ezt kellene észrevenniük. Egyébként tényleg jobb, ha tőled tudják. De ezt úgy meséld el nekik, mint ami a világ legtermészetesebb dolga, nem úgy, mint valami, ami miatt bűntudatod van.
Nekem is gyanús, hogy így fogalmazol. Pont a gyerekek szokták véresen komolyan venni az első szerelmet, és nem nevezik kis kapcsolatnak, gyerekes szerelemnek.
Főleg, hogy nincs viszonyítási alapjuk arról, hogy milyen egy igazi kapcsolat.
De ha valóban igaz, és tegyük fel, érettebben gondolkodsz az átlagnál, akkor azt gondolom, hogy ezt elég éretten megtudod fogalmazni a szüleidnek úgy, hogy megértsék és megnyugtasd őket arról, hogy nem fog történni semmi, amíg el nem értétek hozzá a megfelelő kort.
"aki nem hiszi az így járt"
Hát képzeld van jobb dolgunk is.
Miért nem lehet elhinni, hogy nem minden 13-15 eves ember egyforma? -.-
Igen, a suliban is vannak olyanak, akiknek 18-20 eves pasijuk van ( a csaj max 14 eves) es en kinezem belőle, hogy mar nem szűz, de vannak olyanok is, akik normalisak es 1 evvel idosebb sraccal jönnek össze es nem fekszenek össze a 2. Randi utan.
Es lehet a kérdező a 2. Kategória, es nem tinir**anc.
Es igen, lehet hogy érettebb a koranal vagy akar itt olvasott több olyan kérdést, hogy 13 évesen meg nem komolyak a kapcsolatok es ezért inkább igy fogalmazta meg a kérdést, mert nem akarta, hogy neki is csak okoskodjanak, hogy minek ilyenkor párkapcsolat?/úgyis szét mennek, stb...
Ez annyira cuki! ♥ Kömölyan elmosolyodtam :$
Más tinik 13 évesen már a szexről áradoznak, ti meg olyan ki aranyosak vagyok. Nincs szebb dolog a tiniszerelemnél.
Szerintem ülj le anyával és beszéld meg. Ő felnőtt, és ismer téged, biztosan tudja, hogy te nem vagy ilyen "tinik****".
Sok sikert, és szép estét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!