Hogy mondjam el anyáéknak, félek? .
Ha megbízhatónak ismernek a szüleid és a fiút is megismerik, nem hiszem, hogy nagy problémát csinálnak belőle.
13 évesen már biztosan ők is érdeklődtek a másik nem iránt. Teljesen normális. Nyugtasd meg őket, hogy nem akartok semmi komolyat csinálni. Mutasd be otthon a fiút. És persze tényleg tartsátok egy jó ideig a kézenfogva sétálós-csókolózós szinten a dolgot.
Nyugodtan mond el.
Esetleg ne vágd rögtön bele, hanem "vezesd ra" őket.
Pl.: mondod, hogy mily helyes XY es neked mennyire tetszik.
Aztán hozd fel a * milyen jo lenne megpuszilni/megöletni/megfogni a kezet Neki* témát.
Es közben kérdezd meg, hogy mit szólnának, ha tevyleg megtörténne.
Ebből talán rájönnek, hogy mit akarsz
jaj, olyan cuki vagy
mondd el nyugodtan a szüleidnek, nem lesz ebből semmi gond :) jobb minél hamarabb túlesni rajta
Jaaaj ez nagyon édes! :)
Én is azt csinálnám,hogy felhoznám a témát,puhatolóznék hogy mit gondolnak róla.Elkezdeném,hogy van egy srác aki tetszik....Ha meg egyből idegesek lennének és kiakadnának,nem mondanám el.
Nem értem, mi gondjuk lehetne ezzel, főleg ahhoz képest, hogy a mai 13 évesek sokszor miket művelnek már... Ez olyan aranyos, és annyira jó, hogy vannak még ilyen kistinik!
Én büszke lennék, és örülnék.
De az is igaz, hogy nagyon fura szülőkről hallani manapság, szóval senki sem tudhatja, hogy a te szüleid hogyan reagálnának. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!