Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiús anyák! Ti hogyan kezelite...

Fiús anyák! Ti hogyan kezelitek, hogy a fiatok "méreget" a tekintetével?

Figyelt kérdés
Persze, ez ilyen korban természetes gondolom. Még ha valaki nem is vesz róla tudomást.
2015. dec. 2. 12:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Én nem méregettem kamaszként se az anyám se a nálam csak 2 évvel fiatalabb húgomat. Cigányoknál persze mások a kulturális szokások...

15-18 évesen haverok anyukáiról (akkor 40 körüli nőkről) néha nyíltan megjegyeztük hogy még most is csinosak, de ott sem próbálkoztunk, csak lány tesóiknál.

2015. dec. 2. 13:08
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Hogy érted azt, hogy méreget, és milyen korban van?

Az ovis fiam pl. simán bejön, ha fürdők, de nem tapasztalom, hogy nagyon érdekelném. Tudja, hogy a fiuknak kukacuk van, a lányoknak cicijük. Egyenlőre ennyiben maradtunk. :)

2015. dec. 2. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem természetes.
2015. dec. 2. 13:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, a kamaszfiúk nem néznek az anyjukra szexuális értelemben. Lehet csak te érted félre. A kisebbek pedig mindent megnéznek, de abban semmi szex nincs, csak odafigyel a világ dolgaira. Én is megnéztem anyám mellét, mert összehasonlítottam az enyémmel, amikor ovis voltam, nő vagyok. Iskolás korban már inkább elfordul a gyerek, ha meztelen a szülő, bár ez a családtól és személyiségtől is függ, van ahol tök természetes a pucérkodás, vagy olyan is ahol a gyereknek kellemetlen az ilyen szitu.
2015. dec. 2. 14:24
 15/17 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező erre izgul....szerintem pasi vagy es a valaszoktol kézimunkázol!!!!!!
2015. dec. 2. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Harmadik fiam van kamaszkorban, szexuális értelemben egyik se "méregetett", ebben biztos vagyok. Olyan előfordult többször is, hogy észrevették rajtam az új cipőt, ruhát, frizurát, és megdicsérték, olyan is (egyszer), amikor valamelyik rám szólt, hogy menjek már el fodrászhoz, mert a többiek anyukái milyen csinosak, és én is az lennék, ha megcsináltatnám a hajamat. Haveroktól inkább észrevettem a méregetést, de az se volt sose komoly vagy bántó, "besoroltak" és kész, semmiféle nyomulós szándék nem volt mögötte.:-)
2015. dec. 2. 15:29
 17/17 anonim ***** válasza:
21%
figyelmeztetném arra, hogy a vérfertőző kapcsolat létesítése a törvény által büntetett cselekmény...
2015. dec. 2. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!