Fiús anyák! Ti hogyan kezelitek, hogy a fiatok "méreget" a tekintetével?
Figyelt kérdés
Persze, ez ilyen korban természetes gondolom. Még ha valaki nem is vesz róla tudomást.2015. dec. 2. 12:09
1/17 anonim válasza:
Hát ez Oidipusznak lehet hogy természetes volt, de általában a fiúk nem méregetik az anyjukat. Meg milyen korban? Mert arról aztán nem írtál semmit.
2/17 anonim válasza:
Kamaszfiaim vannak, de én méregetést nem tapasztaltam. Most gyorsan megkérdeztem a férjemet is, hogy ez vajon normális-e, mire számítsak. :)) Azt mondta, hülyeség, a kamaszok buknak az anyukákra, de nem a sajátjukra.
3/17 anonim válasza:
Hát ha szerinted ez természetes, de is olyan beteg vagy, mint a fiad... De hát valahonnan örökölnie kellett.
4/17 anonim válasza:
én sem értem..milyen korban? lehet az enyém még kicsi- 5 éves, azért nincs ilyen :D
5/17 anonim válasza:
Ha jobban belegondolok, 1 éves kor környékén eléggé be vannak indulva a fiúk az anyjuk mellére, szopkodják a csecsüket rendesen, a kis perverz kurafik. :)
6/17 anonim válasza:
Ja, de ne felejtsük el, hogy Oidipuszbácsi nem tudta, hogy az anyját dugja. Csak később derült ki.
7/17 anonim válasza:
Na most itt vagy neked van szükséged orvosra, vagy a fiadnak...
9/17 anonim válasza:
Hát elég betege vagytok ha ez természetes...
10/17 anonim válasza:
Milyen korban?
1-2 évesen rá volt kattanva a cicimre, de úgy általában a cikikre is, nemcsak az enyémre :D
De ha kamaszra gondolsz, akkor nem szokott méregetni. De biztosan furcsállnám, ha így lenne. Szerintem nem természetes. Rengeteg nő van, akit bámulhat. Miért az anyját bámulná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!