Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy kezelitek a párotok...

Ti hogy kezelitek a párotok 'hozott' gyermekét?

Figyelt kérdés
Ha a párotok neveli a gyermeket az elôzô kapcsolatból, akkor ti hogyan viszonyultok hozzá? Én nem tudom mi lenne helyes... Mert... 1 Hónapja vagyok a párommal, akinek.van egy kislánya, aki 3 éves. Nekem is van egy kislányom, de a kérdés szempontjából mellékes. A lényeg, hogy ismeri a lányka az édesanyját, találkoznak is néha, de a kislány engem nevez anyunak... Vagyis 'komlói anyu' neki a nevem... Ez nem hiba, ha hagyom neki? Az apja nem nehezményezi, sôt...Ô még mondja is, hogy milyen aranyos keg ilyenek... Aranyos... De neki van anyja... :/ Nem velük élünk amúgy (még, bár a kislány ahogy látom nem nehezményezné, már nem tekint annyira betolakodónak...).
2014. máj. 19. 19:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Ahogy te kezeled a párod gyerekét, azt várd el a párodtól is a te gyereked felé!
2014. máj. 19. 19:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, kezeld úgy, mint a sajátodat, elég rosszul érezné magát, ha különbséget tennél köztük.
2014. máj. 19. 19:48
 3/16 A kérdező kommentje:
Eddig úgy csináltam... Csak ez, hogy anyának nevez... meg anyunak... attól féltem, hogy hiba hagyni,.hisz az anyját ismeri,.szereti...
2014. máj. 19. 20:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szeresd, mint a sajátodat és örülj neki, hogy nem kell megküzdened az utálatával.

Ha az anyját és apját se zavarja, ne zavarjon téged sem.

2014. máj. 19. 20:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányaim is Atti apunak szólítják páromat,attól függetlenül,hogy szeretik az édesapjukat.Nincs ebben semmi rossz.
2014. máj. 19. 20:22
 6/16 A kérdező kommentje:
Az anyja valószínũleg nem örülne, de nem ismerem, így nem tudhatom... Az apját nem zavarja és én is szeretem a kislányt... Igyekszem pártatlan lenni, próbálom úgy kezelni, mint az enyémet ... Boltba viszem, fôzöcskézünk (én csinálom és hívom pl. ha sül a hús, hogy lessük meg együtt... krumplipucilásba is bevonom, bár vajazó kést kap... :D ) fésülgetem, fogom a kezét... elaltatom, megölelem, puszit kap...
2014. máj. 19. 20:28
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem sincs ebbe semmi rossz, gondolom attól görcsölsz, hogyha a valódi anyu fülébe jut, az hogy fogja lereagálni, deha a párodat se zavarja, és eddig még nem volt belőle az édesanya részéről se balhé, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy ez után se lesz.
2014. máj. 19. 20:42
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem engedném neki. Kitalálnék egy fantázianevet, ami könnyű kiejteni, de nem engedném anyának hívni magam. A gyerekbe megkavarod vele az anyaképet. Zavar lesz benne. Én nem tenném. Sőt mikor helyzet volt, és mások hittek a gyerek anyjának,kategórikusan elzárkoztam a megszólítás elől el. És a kisgyerek hálás volt, éreztem, meg ahogy rám nézett, és megnyugodott, és helyére került ismét minden neki. Szóval, én neked nem javaslom.
2014. máj. 19. 21:12
 9/16 anonim ***** válasza:
A gyerekhez való viszonyulás meg: gyerek-gyerek nálam nincs különbség saját és más gyerek között. Még ha most fel is hördültök.
2014. máj. 19. 21:14
 10/16 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta neki, hogy így hívjon,.az anyja... nem ngyon keresi... mióta ismerem õket 1x látta az anyja... Én a nevemen hívom magam neki... Csak nekem ez olyan furcsa... az én lányom nem hív apának senkit, hiába nem ismeri az apját...
2014. máj. 19. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!