17 évesen lefeküdtem a barátommal. Miért kell ezért ennyire kiakadni?
17 éves vagyok, lefeküdtem a barátommal, ő az első komoly kapcsolatom, most vesztettem el a szüzességemet.
Anyukámnak elmondtam, hogy mi a helyzet, erre rettenetesen kiakadt, elmondott minden k*rvának és kvázi kitagadott, mondta, hogy oda kell költöznöm apukámhoz, meg hogy el fogja mondani mindenkinek, hogy mekkora r*b*nc a lánya.
Miért kellett így kiakadnia? Szerintem egyáltalán nem volt korai az egész. Nagyon rosszul estek a szavai, mert eddig jóban voltunk.
Köszönöm a gyógyszeres jótanácsot, de inkább a mellékhatás jöjjön ki, mint idő előtt egy gyerek. Nem szeretnék én dönteni egy élet sorsáról 19 évesen, sem pedig ezzel a döntéssel több életét tönkretenni.
Nem mindenki lesz rosszul a gyógyszer abbahagyása után, de nyilván benne van a pakliban. Nekem ér ennyit, mert így legalább nem történik baleset.
19L
nem csak a gyógyszer létezik a világon...
kondom ciki már?
miért nem kötteti el a pasid magát ideiglenesen?
jah hogy azt nem.
jó hát te tudod, de ha durván májfoltos lesz az arcod huszonévesen és otthagy ez a pasid és depis leszel,akkor gondolj erre a figyelmeztetésre és jusson eszedbe az amit itt leírtál! :-) én szóltam
én is 2 éve szedek már gyógyszert és most vagyok 19. semmi bajom tőle, se mellékhatás, se semmilyen probléma nem jelentkezett nálam.
Véleményem szerint nem ciki a kondom, hanem nem olyan biztonságos, bármikor kiszakadhat és számomra nem is olyan jó ha azt használ a párom
ANyád ok nélkül akadt ki.
Viszont én sem szednék gyógyszert 17 évesen, sőt később sem.
Nem kell kiszolgálni a pasit. Húzzon gumit.
Anyad nem volt melto a bizalmadra, ennyi.
Nem, nem azert mert ellenzi, hanem az alpari, megalazo, szulohoz meltatlan viselkedese miatt.
Hiba volt elmondani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!