Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 17 évesen lefeküdtem a barátom...

17 évesen lefeküdtem a barátommal. Miért kell ezért ennyire kiakadni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, lefeküdtem a barátommal, ő az első komoly kapcsolatom, most vesztettem el a szüzességemet.

Anyukámnak elmondtam, hogy mi a helyzet, erre rettenetesen kiakadt, elmondott minden k*rvának és kvázi kitagadott, mondta, hogy oda kell költöznöm apukámhoz, meg hogy el fogja mondani mindenkinek, hogy mekkora r*b*nc a lánya.

Miért kellett így kiakadnia? Szerintem egyáltalán nem volt korai az egész. Nagyon rosszul estek a szavai, mert eddig jóban voltunk.

2015. nov. 11. 16:42
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
60%

Köszönöm a gyógyszeres jótanácsot, de inkább a mellékhatás jöjjön ki, mint idő előtt egy gyerek. Nem szeretnék én dönteni egy élet sorsáról 19 évesen, sem pedig ezzel a döntéssel több életét tönkretenni.

Nem mindenki lesz rosszul a gyógyszer abbahagyása után, de nyilván benne van a pakliban. Nekem ér ennyit, mert így legalább nem történik baleset.

19L

2015. nov. 12. 08:58
 32/40 anonim ***** válasza:
13%

nem csak a gyógyszer létezik a világon...

kondom ciki már?

miért nem kötteti el a pasid magát ideiglenesen?

jah hogy azt nem.

jó hát te tudod, de ha durván májfoltos lesz az arcod huszonévesen és otthagy ez a pasid és depis leszel,akkor gondolj erre a figyelmeztetésre és jusson eszedbe az amit itt leírtál! :-) én szóltam

2015. nov. 12. 09:21
 33/40 anonim ***** válasza:
54%

én is 2 éve szedek már gyógyszert és most vagyok 19. semmi bajom tőle, se mellékhatás, se semmilyen probléma nem jelentkezett nálam.

Véleményem szerint nem ciki a kondom, hanem nem olyan biztonságos, bármikor kiszakadhat és számomra nem is olyan jó ha azt használ a párom

2015. nov. 12. 13:24
 34/40 anonim ***** válasza:
67%
Majd ha megjön anyád esze, akkor állj vele csak szóba. Nehogymár még te keresd a kegyeit, mikor ilyen undorítóan beszélt rólad, a saját gyerekéről! Vegyen magának egy vibrátort, ha ennyire meg van huzatva...
2015. nov. 12. 14:08
 35/40 anonim ***** válasza:
28%

ANyád ok nélkül akadt ki.

Viszont én sem szednék gyógyszert 17 évesen, sőt később sem.

Nem kell kiszolgálni a pasit. Húzzon gumit.

2015. nov. 12. 16:25
 36/40 anonim ***** válasza:
70%
Nem a pasit szolgálom ki, viszont a gyógyszer biztonságosabb, mint a gumi. Közös döntés volt barátommal. De ne a gyógyszeren pörögjön már mindenki, nem ez volt a kérdés. Én szedem, nekem így jobb. Kész.
2015. nov. 12. 19:27
 37/40 anonim ***** válasza:
11%
Én is jobbnak tartom ha a lány gyógyszert szed. :) 16F
2015. nov. 13. 16:05
 38/40 anonim ***** válasza:
65%

Anyad nem volt melto a bizalmadra, ennyi.

Nem, nem azert mert ellenzi, hanem az alpari, megalazo, szulohoz meltatlan viselkedese miatt.

Hiba volt elmondani neki.

2015. dec. 7. 16:00
 39/40 anonim ***** válasza:
62%
Jól tetted, hogy elmondtad, mégha ez vihart is kavart. Bátor és őszinte vagy, nem a te hibád, hogy az anyád nem tud amit kezdeni az érzéseivel.
2016. jan. 14. 11:52
 40/40 anonim ***** válasza:
65%
hulyeseg volt elmondani ha ilyen idiota anyad van. ha netan mas baratod lesz kesobb tobbet semmifele sex ugyrol ne tajekoztasd anyadat. amugy se tartozik ra a sexualis eleted.
2016. febr. 28. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!