Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 17 évesen lefeküdtem a barátom...

17 évesen lefeküdtem a barátommal. Miért kell ezért ennyire kiakadni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, lefeküdtem a barátommal, ő az első komoly kapcsolatom, most vesztettem el a szüzességemet.

Anyukámnak elmondtam, hogy mi a helyzet, erre rettenetesen kiakadt, elmondott minden k*rvának és kvázi kitagadott, mondta, hogy oda kell költöznöm apukámhoz, meg hogy el fogja mondani mindenkinek, hogy mekkora r*b*nc a lánya.

Miért kellett így kiakadnia? Szerintem egyáltalán nem volt korai az egész. Nagyon rosszul estek a szavai, mert eddig jóban voltunk.

2015. nov. 11. 16:42
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
24%
Mióta vagytok együtt a barátoddal? Betartottál minden óvintézkedést, hogy ne ess teherbe? Anyukádnak lehet az eset rosszul, hogy nem avattad be a tervedbe. Ennyi évesen már normális a szexuális élet, ha nem bántad meg és nem eszetlenül csináltátok akkor kicsit talán túlzás anyukád reakciója. Remélhetőleg megenyhül majd most kicsit hagyd lenyugodni.
2015. nov. 11. 16:46
 2/40 A kérdező kommentje:
Mindent betartottam, voltam nőgyógyászati vizsgálaton is meg gyógyszert is írattam.
2015. nov. 11. 16:47
 3/40 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem most pár napig hanyagold a témát, és ha már úgy látod rajta, hogy lenyugodott, próbálj meg beszélni vele arról, miért gondolja ezt így. Biztosítsd arról, hogy felelősségteljesen és meggondoltan csinálsz mindent, és jelezd neki azt is, hogy mennyire megbántott ezzel a reakciójával. Ha érezteted vele, hogy azért mondtad el, mert megbízol benne és úgy érezted, bizalmi a kapcsolatotok, viszont csalódtál, talán felfogja ő is, hogy mi volt a gond a reakciójával. Véleménye mindenkinek lehet, tiszteletben kell tartanod, ha ő ezt valóban elítéli, de akkor sem így kell kifejezni és legfőképpen fontos tudnod, milyen érvei vannak.
2015. nov. 11. 16:52
 4/40 anonim ***** válasza:
57%
Anyukád nem százas sajnos. Nem hiába élnek külön apudtól...
 5/40 anonim ***** válasza:
7%
Mert nem akarja hogy jelentéktelen WC papír legyél, amit használat után eldobnak, mert ha tetszik hanem ez így lesz.
 6/40 anonim ***** válasza:
75%

Anyukád nem tudja, de ezzel azt érte el, hogy ezután nem fogod beavatni a fontos dolgaidba. Tudom, nehéz, de ne foglalkozz vele, meg fog békélni. Ö vesztett többet, a bizalmadat.

Mióta vagytok együtt a barátoddal?

7/40 anonim ***** válasza:
23%
Lehet az volt a baja, hogy nem volt ott Ő is!
2015. nov. 11. 16:53
 8/40 A kérdező kommentje:
Július óta vagyunk együtt. Ő is 17 éves.
2015. nov. 11. 16:54
 9/40 anonim ***** válasza:
75%

6-os,

Ha egy szülö ezt szeretné elérni, akkor elötte kell felvilágosítani és beszélni a lányával erröl. Nem utólag lek.rvázni.

2015. nov. 11. 16:56
 10/40 anonim ***** válasza:
74%
Ha tudod, hogy így áll a szexhez miért mondod el neki? A felnőtt szexuàlis élet alapja, hogy nem jelenti be az ember otthon, hogy na tegnap szexeltem. Amúgy mit meséltél mert ha részletesen belementél akkor azért is kiakadhatott.
2015. nov. 11. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!