Anyukám miért kíváncsiskodik, hogy lefeküdtem-e már a
barátommal?
Figyelt kérdés
Jó a kapcsolatunk meg minden,de olyan kínos amikor előjön a szexxel. 9 hónapja vagyunk együtt a barátommal,de még konkrét szex nem volt. Természetesen orál meg ilyesmi igen,de most ezt hogy kezdjem el magyarázni a 42 éves anyunak? :D Mondom neki hogy nem még szex,nem volt,más már igen. Erre elkezd kiváncsiskodni hogy mi más? Nem gondolja,hogy nekem erről kínos beszélni?
18/L
2013. júl. 12. 14:29
1/10 Fancii válasza:
Szerintem ez természetes...a lánya vagy...! lehet 42 éves de szerintem nem kéne lenézned..szerintem nézd a jó oldalát..érdeklődik irántad..ez a normális.
2013. júl. 12. 14:36
2/10 anonim válasza:
Persze, hogy kínos. De mégiscsak a lánya vagy. Mondjuk én anyum konkrétan nem kérdezett rá a dolgokra, de tudta. Oké, részletekbe nem mentünk bele. A mi másra én csak annyit mondanék neki, hogy " tudod, anya, jobban szeretnénk egymást megismerni, mielőtt szexre kerül a sor, biztos ti se rontottatok annak idején ajtóstól a házba" vagy valami ilyesmit. Szóval nem magyarázkodnék, hogy ez, vagy az hanem finoman elmagyaráznám neki.
2013. júl. 12. 14:39
3/10 anonim válasza:
Azért kérdezi mert kíváncsi, és szerintem örülne ha boldogok lennétek szexuális téren is...ugyanis anyud tisztában van vele hogy a szexuális élet gondokkal járhat (nem feltétlen babára gondolok). 42 éves, szerintem egyáltalán nem idős ehhez hogy tájékozatlan lenne!!!
2013. júl. 12. 14:41
4/10 kovpet válasza:
"Nem gondolja,hogy nekem erről kínos beszélni?"
Ezek szerint nem.
Te miért nem mondod neki, hogy neked ez kínos? Gondolom, akkor nem feszegetné annyira a témát.
2013. júl. 12. 15:06
5/10 anonim válasza:
Ezt nem kellett volna mondani, hogy más már igen.
26N
2013. júl. 12. 15:13
6/10 anonim válasza:
hát én örültem volna, ha lett volna, valaki akivel ezt meg tudom beszélni :-(
én is szeretném majd tudni h a lányomnak a szexuális élete rendben van e, h élvezi e a szexet (nekem pont e miatt nem volt jó sokáig)
ha kell adnák tanácsot öltetett tippet stb....
egy tapasztaltabb anyuka segítsége sokszor kincset ér :-)))
ja és aggódik is valszeg
am hogyan :
lassan haladunk anyu, mert mi úgy gondoljuk h előbb ismerjük meg egymás testét, és csak utána vágjuk bele a rendes szexbe, meg hát még nem akarsz nagyi lenni úgyeeeee????
:-DDDD
2013. júl. 12. 15:28
7/10 anonim válasza:
Egyrészt a lánya vagy és érdekli, másrészt ha egyik nap hazaállítasz azzal, hogy terhes vagy és esetleg az időből is kicsúsztál, akkor az ő nyakába zúdul a kicsi eltartása, tehát nagyon nem mindegy mit csinálsz. Én lányos anyuka vagyok, nagyon szeretném ha majd unokáim lennének, örömmel segítek majd, na de nem tapsikolnék örömömben, hogy ha váratlanul egy baba eltartása 100%-ban rám hárulna úgy,hogy közben még a 18 évesnek sincs olyan szakmai tapasztalata, hogy GYESről (mert egy normális összegű GYED-et se kapna) visszamenjen dolgozni, legyen önálló élete (albérlet, saját lakás). Nem szeretném ha olyan helyzetbe kerülnénk, hogy mint nagymama ugyebár ne én neveljem a gyereket hanem a fiatal anyukája, de a pénzt azt azért toljam haza, etessem őket, vegyem a pelenkákat, mert anyuci meg apuci annyit se keres, hogy egy bébiételt megvegyenek.
2013. júl. 12. 15:47
8/10 anonim válasza:
Én ezt azért nem értem, mert szerintem felesleges. A védekezés miatti aggodalom természetes, de itt nem erről van szó, hisz akkor nem kérdezné, hogy mi mást csinálnak.
Nem értem, hogy anyuka mivel van előrébb, ha tudja, hogy a lánya mit élvez az ágyban.
2013. júl. 12. 16:20
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon csúnya dolog, hogy valakinek a szexuális életének részleteiről kérdez. Legközelebb kérdezz vissza, hogy apukáddal ők mit csinálnak pontosan... Anya csak annyit kérdezett az első ottalvásom előtt, hogy már együtt voltunk-e úgy, mondtam, hogy igen, és hogy védekeztünk óvszerrel. Aztán elvitt óvszert venni a biztonság kedvéért, de részleteket sosem kérdezett. Ez az ember intim szférája, amit az anyjával pont nem fog kibeszélni, legjobb barátnővel max. Egyszerűen nem tartozik rá és kész, ez nem kíváncsiság...
2013. júl. 12. 16:32
10/10 anonim válasza:
Még kínosabb nemi betegségről, meg besikerült gyerekről beszélni.... nem ?
"Egyrészt a lánya vagy és érdekli, másrészt ha egyik nap hazaállítasz azzal, hogy terhes vagy és esetleg az időből is kicsúsztál, akkor az ő nyakába zúdul a kicsi eltartása, tehát nagyon nem mindegy mit csinálsz."
egyet értek.
nem egy kiscsajt látok, ahol a nagymamára szakad a besikerült gyerek, a csajnak meg "joga van" élni, egyetemre járni...
pl. a 2 napos műtött gyerek mellől hétvégi dzsemborira menni, mert neki "jár a szórakozás".
A 42 éves nő egyáltalán nem őskövület. Szerintem magadról sem fogod ezt gondolni, ha ennyi leszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!