17 évesen lefeküdtem a barátommal. Miért kell ezért ennyire kiakadni?
17 éves vagyok, lefeküdtem a barátommal, ő az első komoly kapcsolatom, most vesztettem el a szüzességemet.
Anyukámnak elmondtam, hogy mi a helyzet, erre rettenetesen kiakadt, elmondott minden k*rvának és kvázi kitagadott, mondta, hogy oda kell költöznöm apukámhoz, meg hogy el fogja mondani mindenkinek, hogy mekkora r*b*nc a lánya.
Miért kellett így kiakadnia? Szerintem egyáltalán nem volt korai az egész. Nagyon rosszul estek a szavai, mert eddig jóban voltunk.
miért kell szegény kérdezőt pocskondiázni?
teljesen felelősségteljesen jártál el, több hónapja együtt is jártok. egyáltalán nem fog eldobni a barátod mint egy WC papírt, főleg ha ennyit várt rád. persze benne van a pakliban, hogy egyszer szétmentek, de egyáltalán nincs ezzel gond, hogy 17évesen lefeküdtél a barátoddal :)
anyukád pedig valószínű érzékenyen érinti ez a téma. inkább ne beszélj vele erről. hagyd hogy lenyugodjon, és hagyd rá az egészet, remélhetőleg megbékél és elfelejti
Valószínűleg anyukád még konzervatív nevelést kapott.
Amit nálad is szeretett volna érvényesíteni.És szülőként elég rosszul reagálta le ezt a helyzetet.
Remélhetőleg hamarosan megemészti a dolgot és megenyhül.
Nem csináltál semmi elítélendőt!
F40+
#16 nagyon jól beszél.
valószínűleg frusztráció beszélt belőle.
a mai világban 17 évesen már alap hogy nem szűz egy lány.
igen felszínesen hangzik de akkor is így van.
most mindenki nézzen magába, és nézzen körül a háza táján, biztosan fog találni olyat a családjában aki 16-17 évesen szült már.
legyen az nagyszülő, vagy dédszülő, rokon, akármi.
régen is elveszették már korán a szüzességüket a fiatalok, csak titokban, ennyi.
és érdekes módon felnőttek minden fogyatékosság és szellemi vagy pszichés zavar nélkül.
és ilyen felelősségtudatosan kevés tinédzser gondolkozik, hogy fogamzás gátlót irat fel magának.
bár minden fiatal ilyen éretten gondolkozna.
én 15 évesen veszettem el a szüzességem a szintén 5 éves párommal, most 31 évesen kijelenthetem, hogy semmi veszteség nem ért az életben, mert szerelemből lefeküdtem a szerelmemmel 15 évesen.
Tündérem, miért kellett elmondani?
Anyukád azért akadt ki, mert végre felfogta, hogy nő lett a kislányból. Hagyd, és majd lehiggadt. Viszont a sértegetéseket, a mások előtti, nyílt színi megalázásokat nem szabad tűrni, anyukát helyre kell tenni, és meg kell neki mondani, hogy amíg nem kér bocsánatot a viselkedéséért, addig nem állsz vele szóba.
Nézd: vagy nagylány vagy, és boldogan kamatyolsz a barátoddal, vagy kislányt játszol és hagyod, hogy anyuka megalázzon olyanért, amihez köze sem volna, ha nem mondtad volna el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!