Te beleegyeznél?
Sziasztok!
14 éves vagyok, februárban leszek tizenöt. Szeretném meghívni a barátaimat a lakásunkba, egy szilveszteri buliba. Nyilván nem arra a nagyon durva bulira gondoltam, de például azért egy-egy boroskóla, illetve somersby belefér. Te megengednéd a lányodnak?
14/L
#29: A kérdező 14! éves.
Vagy neked természetes, hogy gyerekek isznak és berúgnak?
"de például azért egy-egy boroskóla, illetve somersby belefér"
14 évesen?!
Nem, felénk ez marhára nem fér bele. Az kellene még, hogy valami hülye kis taknyost az én házamból vigyenek a detoxba.
Elhiszem én, hogy nagylány vagy, mert szőrösödik, meg már földig ér a lábad, de ezzel még várhatsz 2-3 évet minimum.
Megmondom őszintén, sok értelme nincs ide kiírni ezt a kérdést. Úgyis csak a sok kritikát kapod a "szentektől", hogy 14 évesen buli? Meg minden. De igaz ami igaz, itt mondhat bárki bármit, ha apukád nemet mond, akkor nem tudsz mit tenni.
Ha a helyedben lennék hozzá fordulnék azonnal. Szépen beszéld meg vele, aztán mond valamit.
Ha bulit tartassz azt viszont tudnod kell, hogy minden felelősség rajtad van. Ha valami történik és/vagy hülyeséget csináltok, vagy reggel apukád részegen talál benneteket, akkor jó esélyed van rá, hogy utolsó bulid volt :D Szóval arra akarok célozni, hogy meg lehet azt oldani, de normálisan,és amit ígérsz apudnak, azt tartsd is meg.
Nos, egyáltalán nem vagyok szent, sőt.
De az nonszensz, hogy 14 évesek piáljanak.
A boros kóla fele-fele arányban 6%. Na ne már!
Aztán majd lesz 1-2 idősebb, akik odakeverednek, esetleg némi töménnyel.
Nem ismerem a kérdező baráti körét, ha értelmes, "csendes" tinik, akik eldumálnak, beszélgetnek, buliznak egy kicsit, éjfélkor lehet koccintani egy pohárral, az oké.
Csak mi van akkor, ha nem erről van szó, hanem megjelenik egy-két "party-arc", és elszabadul a pokol.
Pár hónapja volt itt kérdés, hogy mit tegyen a kérdező, mert dettó ez volt szitu (csak nem szilveszterkor, ez irreleváns), és az apuka féltett, méregdrága hifijét gallyra zúzta valaki részegen.
"Úgy látom itt a legtöbb válaszolónak nem volt fiatalkora."
Dehogynem. Pont ezért nem engednék meg a saját lakásukban, mert tudják, hogy milyen! :D
#39: Dettó
Egy nagy különbség van, nekem legalább is, ezt nem 14, hanem 16 éves koromban kezdtem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!