Te beleegyeznél?
Sziasztok!
14 éves vagyok, februárban leszek tizenöt. Szeretném meghívni a barátaimat a lakásunkba, egy szilveszteri buliba. Nyilván nem arra a nagyon durva bulira gondoltam, de például azért egy-egy boroskóla, illetve somersby belefér. Te megengednéd a lányodnak?
14/L
nm
mindig van egy két értelmes aki berúg és szétveri a lakást
Köszönöm a válaszokat!
Az én bulim lenne, de apa két utcával lenne odébb, a párjánál. (Amúgy is úgy beszélték meg a párjával, hogy nála szilvesztereznek)
14 éves lánynak csak úgy engedném meg, ha kizárólag barátnők jönnek és mindenki szülője beleegyezett.
Lehet vaskalaposnak tartani, de nálunk nem volt divat 16 év alatt nagy bulikat csapni.
Azért, mert innen gyűjt bátorságot más szülők véleménye alapján, hogy egyáltalán megkérdezze.
Mert otthonról könnyű flegma válaszokat írni úgy hogy következményekből fakadó érzéseket nem látunk, csak abba nem gondolnak bele egyesek, hogy 1-1 k.öcsög válasz oda tudja vágni főleg ilyen gyerekek önérzetét. Hát még a felnőtt nőknek...azoknak méginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!