Válás esetén beleegyeznél, hogy az apánál maradjon a gyerek?
Figyelt kérdés
Abban az esetben, ha jó apa.2012. dec. 10. 13:20
1/10 anonim válasza:
Persze, miért ne?
Ugyanúgy lehet apánál is, mint anyánál, semmi különbség.
2/10 anonim válasza:
Ha úgy érezném hogy az apja többet tud neki nyújtani mint én akkor igen,beleegyeznék.
3/10 anonim válasza:
ha neki ítélnék, kénytelen lennék beleegyezni, nincs apelláta
4/10 anonim válasza:
Én a közös felügyelet támogatom. Ez nem megoldható? Nincs gyerektartás, ugyanannyit van mindkét szülőnél a gyerek. Szerintem ideális, mindenkinek
5/10 anonim válasza:
Nem. De ennek nem az az oka hogy a férjem nem jó apa vagy hogy ne tudná ellátni a gyereket. Ez puszta önzőség, minél több időt szeretnék a gyerekemmel tölteni :-)
Abban az esetben ha az apja jelentősebb jobb körülményeket tud biztosítani, vagy mondjuk külföldre vinné akkor igen.
6/10 anonim válasza:
Ezt neked kell eldotened, a hangsuly nem a jo apan van, hanem a kovetkezo elettarsan, akivel majd elni fog, hogyan fogadja a gyereket, s hogyan kezeli stb.?
7/10 anonim válasza:
Ha elválnánk a férjemmel netalán, "simán" beleegyeznék, hogy nála maradjon a gyerek, mert iszonyatosan jó apa, imádják egymást :)
De csak akkor egyeznék bele, ha a gyerek is nála akarna maradni, mert én speciel nem tudom elképzelni az életemet a gyerekem nélkül..de ha ő menni akarna...
8/10 anonim válasza:
Igen, ha jo apa es ha a gyerek is egyetert vele.
9/10 anonim válasza:
Nem egészen egyértelmű nekem a kérdés. Beleegyeznék, ha a bíróság neki ítélné. Viszont nem mondanék le róla önként, hogy az apánál helyezzék el.
10/10 anonim válasza:
azt hiszem, igen, mert én nem lennék túl jó anya, túl türelmetlen vagyok hozzá. de nem menne könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!