14 éves vagyok, februárban leszek tizenöt. Szeretném meghívni a barátaimat a lakásunkba, egy szilveszteri buliba. Nyilván nem arra a nagyon durva bulira gondoltam, de például azért egy-egy boroskóla, illetve somersby belefér. Te megengednéd a lányodnak?
Piálós fiataloknak házibulit soha. Bárkitől aki rendezett már, azt hallom mit törtek szét, mit vittek el, ki hányta össze a fél lakást. Főleg hogy valljuk be, egy elszabadult 14 évesnek nem az lesz az első gondolata hogy "na egy boroskóla és csókolom" hanem garantáltan lesz aki vedelni fog és átmegy állatba.
2015. nov. 10. 15:07
12/46 anonim válasza:
Én a partit engedném,de a bor nem 14 évesek bulijára való. Ihatnának egy kis somersbyt, bacardit és slussz. Azt megengedném,hogy a barátnői átjöjjenek,meg bulizzanak, meg jól érezzék magukat, de az igazán alkoholos italokat szigorúan megtiltanám.
2015. nov. 10. 15:20
13/46 anonim válasza:
14 éves kamaszok szilveszteri bulija nem egy-egy boroskólából szokott állni. És akár mennyire is felelősségteljes vagy, biztos lehetsz benne, hogy mások visznek majd több alkoholt is, vagy már eleve részegen mennek, akkor meg már te sem tudsz mit csinálni, mert jönnek a lúzeres célzásokkal te meg beadod a derekad, mert melyik kamasz ne adná be. Egy 14 éves gyerek nem tud felelősségteljesen bulizni, italozgatni. Biztos, hogy nem engedném meg az ennyi idős gyerekemnek, de máshova sem engedném el bulizni. Maximum, ha ott vagyok, de akkor tényleg elégge lájtos buli lenne.
2015. nov. 10. 15:27
14/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nembaj, akkor majd jövőre, vagy majd két év múlva. Igazatok van, lehet, hogy ez mégsem nekem való még.
2015. nov. 10. 15:29
15/46 anonim válasza:
Kizárt dolog!
Hová tegyem addig a drága holmijaimat?
Ha teszem azt betörik a TV-m képernyőjét ki fizeti ki a 400-ezres árát?
Pia...legjobb,hátha feljelent valamelyik szülő.
Mellesleg,ha a 14 éves lányom inna...,nos no comment.
2015. nov. 10. 15:32
16/46 anonim válasza:
Egy kis somersby-tol nem lenne semmi bajuk
Ha en lennék a szüleid helyében max ugy engedném meg, hogy először megkérdezem, hogy kik jönnek át es ha ismerem csak akkor jöhetnek, majd felhívnám a szüleiket, hogy ihatnak-e 1 (!!!!!) somersbyt?
Es ha szülők ( mindenki) megengedi, csak akkor vennék gyerekenkent 1 üveget, nem többet es minden piat elraknek jo helyre, ahol nem találod meg.
2015. nov. 10. 15:41
17/46 anonim válasza:
"februárban leszek tizenöt"
Jöjjünk majd vissza és köszöntsünk fel vagy mi? Minek írtad le?
Nem, nem engedném meg. És annak sem aki márciusban lesz 16.
2015. nov. 10. 15:41
18/46 anonim válasza:
En siman megengednem, ha olyannak ismernem a lanyomat, hogy nem verik szet a fel hazat. De azert tisztaznam vele hogy legyen egy szoba ahol lehetnek, ott ne legyen semmi draga, torekeny stb, es hogy par hazzal odebb ha meghallom a ricsajt, akkor hazamegyek...
2015. nov. 10. 15:49
19/46 anonim válasza:
Megengedném, de alkohol nélkül. Legfeljebb 1 dl pezsgő fejenként, éjfélkor, a mulatság kedvéért.
2015. nov. 10. 16:01
20/46 anonim válasza:
Úgy látom itt a legtöbb válaszolónak nem volt fiatalkora. 14 évesen semmi baj nincs egy kis bulival, amíg senkit sem dugnak meg részegen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!