Mit tegyek anyammal?
Sziasztok.
Anyam nem nagyon vesz dolgokat nekem. A mellem nagyon megnott de csak vekony sportmelltartoim vannak amik alol eleg sokszor atlatszik a bimbom anya meg nem vesz nekem kicsit vastagabbat mert csak 4000 5000 felett talalunk s szerinte ez nagyon draga. Igaz a multkor mar vettunk egyet mert en mar nagyon nem birtam de nagyon ugy latom hogy ha kinovom tobbet nem kapok ilyen "draga" melltartot. A masik pedig(a sok kozul) hogy mar egyre tobbet netezek es logok a mobilomon( vagyis lognek ) csak ez mar egy eleg regi mobil amit meg az apamtol vettem meg. Nem az a bajom vele hogy az osszes osztalytarsamnak sokkal ujabb van hanem hogy ez iszonyu lassu es iszonyu keves a hely de nem vesz ujat mert szerinte draga. Pedig szt. Egy kb.40000 ft s mobil azert olyan iszonyat draga nem lenne. Mit tegyek? (ha ez segit akkor sok mindent ugy magyaraznak hogy az o koraban bezzeg nem ennyi volt). Elore koszonom a valaszokat.
Igaza van anyukádnak, mindkettő drága. Ha vastagabb és olcsóbb melltartót szeretnél, nézz szét valamelyik kínai boltban, 1000-1500 Ft-ért már jókat találsz.
Ha valami márkásabb dologra vágysz, akkor pedig figyeld a szezonvégi kiárusításokat pl. a C&A-ban, vagy a Tescoban, tök jó darabokat lehet kifogni fél, harmadáron, kb. 2000 Ft-ért.
A telefon. 40000-et soha nem adnék ki telefonra, mert egyszerűen sajnálom rá. A férjem vett telefont 50.000-ért, de ő már négy éve használja, és pont megfelel neki. Nekünk más a fontossági sorrend, de ha akarnánk megvehetnénk a drágább telefont (más rovására), de nem tesszük.
Nem látok bele anyukád pénztárcájába, nem tudom, hogy nem akar, vagy nem tud ilyen dolgokat venni neked, de igazából megértem. Ha majd dolgozok, és látod, mi mennyibe kerül, lehet, hogy megérted.
Kínai üzletekben 1000 forintért lehet teljesen jó melltartókat venni.
Telefonra meg én sem költenék 40 rugót. Elhiszem, hogy rossz, hogy nem tudsz minden játékot letölteni meg netezni egész nap, mint a többiek, de hidd el, ez nem szükséges a boldog élethez. Amit leginkább akkor érhetsz el, ha rájössz, hogy állandó mobilozás meg netezés helyett értelmes dolgokat is csinálhatsz. Pl. sport, szabadidős tevékenységek, művészetek, tanulás, stb. Nekem is lassú a telefonom, és kevés rajta a hely, lenne pénzem bármikor újat venni, de minek? Szinte havonta frissítenek mindent, és pontosan azért lesz mindegyik lassú, hogy aztán megvegyék az újabb, drágábbakat. Telefonálni tudsz, netezni tudsz, innentől kezdve nem várhatod el anyukádtól, hogy a valószínűleg nem túl nagy fizetéséből minimum 40 rugót arra költsön, hogy te egész nap netezz a mobilodon. De ha betöltötted a 16-ot, nyugodtan vállalhatsz diákmunkát, azt a pénzt meg arra költöd, amire akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!