Évek óta haragban vagyok anyámmal. Mit tudnék tenni?
Lehet, hogy hosszú lesz, de az elején kezdem.
28 éves lány vagyok. Van három gyerekem (egy öt éves kislány, valamint két ikergyerekem akik három évesek, fiú és lány) A párom dolgozik, én is, csak én jelenleg itthon. A szüleim elváltak és apa nem sokkal később meghalt, anyám egyedül nevelt engem és a bátyámat. Belém mindig az volt belém tukmálva, hogy buta vagyok és nem fogom semmire se vinni. Ennek ellenére elvégeztem a gimnáziumot. El akartam menni egyetemre, de anyám nem engedte, elmentem dolgozni, megismertem a jelenlegi férjemet. Az ő biztatására elkezdtem az egyetemet. Anyám persze egyből hangoztatta, hogy minden eredményemet neki köszönhetek, hogy ő mennyit segített nekem, meg hogy én azért nem beszélek vele, mert lenézem őt. Mindenféle lustának, koszosnak Mindennek lehord. Állandóan a saját nagyságát hangoztatja, meg ha ő nem lenne, akkor én sehol nem lennék. Holott ő mindig azt mondogatta nekem, hogy belőlem semmi nem lesz, én semmit nem tudok, semmire nem vagyok jó. A páromat is folyamatosan támadja, hogy iszákos, lusta, meg hogy még érettségije sincs. Nem tartjuk a kapcsolatot, nem tudom, hogy miért ilyen velem, elértem a célomat nélküle, persze kaptam segítséget, de nem tőle.
Hááát ööööööö izéééé
Most kicsit be vagyok állva úgyhogy nem esett jól végigolvasni a sok hülyeséget amit leírtál és senkit se érdekel....
de ööööö
ANYA CSAK EGY VAN
És ő csinált téged a világra, és ő nevelt fel tehát én a helyedbe félredobnék mindent és tepernék, mert vannak emberek akik nincsenek olyan szerencsés helyzetű emberek akik soha nem ismerték az anyukat. És akkor értélkeljük amink van ha már elveszítjük. Szerintem jó dolog az is ha időben értékeljük (még ha olyan is ) amink van. (netalántán ha eltávozik édesanyád akkor rájönni mekkora barmok is voltunk)
Hanyagolni. Tudomást nem venni róla. Megszakítani vele minden kapcsolatot.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!