Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak az anyámmal?

Mit csináljak az anyámmal?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok és a szüleimmel élek még, mert barátnő most nincs és úgy tudok félretenni pénzt, ha nem fizetek albérletet.

A problémám, hogy anyám egyszerűen nem érti meg, hogy már nem vagyok csecsemő, nem kell mindent elém tenni, nem kell egy nap 1000x "learanyfiamozni". Mert azt csinálja, hogy pl. tévézek, bejön a szobába és csak úgy elkezd csesztetni. Engem ez annyira idegesít, hogy legszívesebben világgá futnék. És akkor persze kíváncsi mindenre, mondjam el neki mikor voltam utoljára vécén még azt is. Ez a helyzet engem roppant módon feszültté tesz. Ilyenkor megkérdezi mi a baj és mi lenne más, ha nem a viselkedése.

Úgy érzem, hogy egyszerűen hiába mondom el neki 100x, mintha a falnak beszélnék és nem érti meg a problémámat. Apám teljesen megérti, hogy ez az egész engem zavar és megmondtam neki, hogyha anyám ezt nem fejezi be akkor elköltözök.

2015. szept. 12. 23:17
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát..... nemt udom mit kéne tenned talán vesz ossze vele
2015. szept. 12. 23:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Esetleg kérd meg Apukádat, hogy segítsen megértetni ezeket Anyukáddal. Egyébként Én teljesen megértem Anyukád helyzetét is, biztos szeret Téged, nem akar elengedni. Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem pszichológus tudna ebben segíteni. Próbáljátok meg!
2015. szept. 12. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Talán költözz el végülis te vagy az ő nyakukon nem ők a te nyakadon
2015. szept. 12. 23:34
 4/10 8072 válasza:
62%
Pff nemhogy örülnél hogy vannak valakik meleted 16 éves vagyok anyám meghalt apám meg börtönben van szóval örülj neki hogy van aki még szeret téged
2015. szept. 12. 23:38
 5/10 A kérdező kommentje:
4-es: Nem vagyok a nyakukon, mert ők is szeretnék, hogy akkor már velük lakjak és ne menjek albérletbe és persze segítsek itthon a munkában. Nem kell nekem megvenni a kaját, jól keresek, a cég fizeti a kajámat is. Nem gondolom, hogy a szüleim nyakukon lennék.
2015. szept. 13. 00:03
 6/10 A kérdező kommentje:

8072:

Igen igen nagyon örülök neki. Csak azért a szeretetnek is van határa. Mondjuk egy 18 éves lányt szeressen így az anyja, de könyörgöm 27 éves férfi létemre ne legyen már az, hogy "drága kicsi fiacskám" és mindezt naponta 30x elmondani. Azt akarom, hogy a szüleim is úgy tekintsenek rám, mint egy érett, felnőtt férfira. Ez apám részéről működik csak.

2015. szept. 13. 00:07
 7/10 anonim ***** válasza:
A szülőknek mindig a kisfiúk leszel.
2015. szept. 13. 00:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Párom 45 éves. Az anyja még mindig kicsi fiamozza, pedig természetesen nem ott lakik velük, hanem mi lakunk együtt.

Az anyák már csak ilyenek. Ameddig él, az ő pici fia leszel.

2015. szept. 13. 03:49
 9/10 anonim ***** válasza:
28%

Már ne is haragudj... Egy felnőtt 27 éves FÉRFI nem otthon lakik anyucival, hanem külön. És akkor megoldódik a problémád. Komolyan nem értem, hogy miért vagy felháborodva. Állj meg a saját lábadon, és ne nyafogj. Úgy viselkedsz, mint egy 18 éves lány :)

No meg csak ígérgeted, hogy elköltözöl, nem cselekszel. Persze, hogy nem vesznek komolyan :)

Nyugodtan pontozz le, ha nem tetszik a válaszom, de ez van. Nekem pl. nem kellene olyan srác, aki anyuci szoknyája mellett éldegél :)

2015. szept. 13. 08:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Es te nem latod a megoldast? A szemedet is kiszurja pedig. 27 eves vagy....dolgozol....jol keresel...mar zavar a szuleid aggodalma....nyilvan csak koltozes utan jon rendbe a helyzet. Szoval, szinte felesleges is volt feltenni a kerdest (kiveve persze ha leoltasokat es hasonlo negativ kommenteket kertel) mert mat elkezdted a sporolast az alberletre. Varj amig eleg penz nem jon ossze es lepj le, ennyi.
2015. szept. 13. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!