Mit csináljak az anyámmal?
27 éves férfi vagyok és a szüleimmel élek még, mert barátnő most nincs és úgy tudok félretenni pénzt, ha nem fizetek albérletet.
A problémám, hogy anyám egyszerűen nem érti meg, hogy már nem vagyok csecsemő, nem kell mindent elém tenni, nem kell egy nap 1000x "learanyfiamozni". Mert azt csinálja, hogy pl. tévézek, bejön a szobába és csak úgy elkezd csesztetni. Engem ez annyira idegesít, hogy legszívesebben világgá futnék. És akkor persze kíváncsi mindenre, mondjam el neki mikor voltam utoljára vécén még azt is. Ez a helyzet engem roppant módon feszültté tesz. Ilyenkor megkérdezi mi a baj és mi lenne más, ha nem a viselkedése.
Úgy érzem, hogy egyszerűen hiába mondom el neki 100x, mintha a falnak beszélnék és nem érti meg a problémámat. Apám teljesen megérti, hogy ez az egész engem zavar és megmondtam neki, hogyha anyám ezt nem fejezi be akkor elköltözök.
8072:
Igen igen nagyon örülök neki. Csak azért a szeretetnek is van határa. Mondjuk egy 18 éves lányt szeressen így az anyja, de könyörgöm 27 éves férfi létemre ne legyen már az, hogy "drága kicsi fiacskám" és mindezt naponta 30x elmondani. Azt akarom, hogy a szüleim is úgy tekintsenek rám, mint egy érett, felnőtt férfira. Ez apám részéről működik csak.
Párom 45 éves. Az anyja még mindig kicsi fiamozza, pedig természetesen nem ott lakik velük, hanem mi lakunk együtt.
Az anyák már csak ilyenek. Ameddig él, az ő pici fia leszel.
Már ne is haragudj... Egy felnőtt 27 éves FÉRFI nem otthon lakik anyucival, hanem külön. És akkor megoldódik a problémád. Komolyan nem értem, hogy miért vagy felháborodva. Állj meg a saját lábadon, és ne nyafogj. Úgy viselkedsz, mint egy 18 éves lány :)
No meg csak ígérgeted, hogy elköltözöl, nem cselekszel. Persze, hogy nem vesznek komolyan :)
Nyugodtan pontozz le, ha nem tetszik a válaszom, de ez van. Nekem pl. nem kellene olyan srác, aki anyuci szoknyája mellett éldegél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!